Ikea kenalkan MENU RAHMAH? Harga serendah RM3.50 pun ADA! JOM SERBU!
# Jenis Pekerjaan # Trending Semasa

Ikea kenalkan MENU RAHMAH? Harga serendah RM3.50 pun ADA! JOM SERBU!

post by MJ

by MJ

Mar 13, 2023
pada 1:53 PM

Ikea kenalkan MENU RAHMAH? Harga serendah RM3.50 pun ADA! JOM SERBU!


Anda mungkin sudah biasa dengan menu IKEA yang terkenal seperti bebola daging, kepak ayam dan salmon. Tetapi tahukah anda bahawa IKEA juga menawarkan menu rahmah yang sesuai untuk bajet anda? Menu rahmah adalah menu dengan harga rendah yang boleh dinikmati di IKEA Café dan IKEA Bistro. Menu ini sesuai untuk mereka yang ingin menjimatkan wang atau hanya ingin merasa sedikit hidangan IKEA.

 

Menu rahmah di IKEA Café terdiri daripada menu sarapan, menu kanak-kanak dan minuman. Anda boleh mendapatkan menu sarapan seperti roti bakar, telur rebus dan kopi atau teh dengan harga serendah RM 3.50. Menu sarapan disediakan dari jam 9.30 pagi hingga 11.00 pagi setiap hari. Tetapi setiap hari hidangan yang disediakan berbeza tau! Semuanya seperti dibawah

 

Menu kanak-kanak pula adalah pilihan yang baik untuk anak-anak anda yang suka makanan ringan seperti nugget ayam, kentang goreng dan ais krim. Harga menu kanak-kanak bermula dari RM 5.00 hingga RM 10.00.

 

Minuman pula adalah percuma isian semula (refill) untuk minuman panas atau sejuk seperti kopi, teh, sirap bandung dan air kosong. Harga minuman bermula dari RM 1.50 hingga RM 3.00.

 

Menu rahmah di IKEA Bistro pula terdiri daripada makanan ringan seperti hot dog, pai daging lembu dan pai epal serta minuman seperti ais krim cone dan air mineral. Harga menu bistro bermula dari RM 1.00 hingga RM 5.00.

 

Menu rahmah IKEA adalah cara yang bagus untuk menikmati hidangan IKEA tanpa perlu membazir wang atau kalori. Anda boleh menggabungkan menu rahmah dengan menu kegemaran sepanjang waktu IKEA untuk mendapatkan pengalaman makan yang lengkap dan memuaskan.

 

Tak lupa juga. Ikea tengah buka permohonan kerja kosong sekarang ni! Jom mohon disini sekarang

Jawatan Kosong Ikea

Communication Specialist > Mohon Disini
Ikea Food Assistant > Mohon Disini
Facilities Specialist > Mohon Disini

 

Jadi tunggu apa lagi? Datanglah ke restoran IKEA terdekat anda hari ini dan cubalah menu rahmah mereka! Anda pasti tidak akan menyesal!