10 Company Information Technology (IT) Terbaik Untuk Bekerja Di Malaysia Tahun 2023
# Jenis Pekerjaan # Pengetahuan Pekerja

10 Company Information Technology (IT) Terbaik Untuk Bekerja Di Malaysia Tahun 2023

post by Ani

by Ani

Sep 14, 2023
pada 2:55 PM

10 Company Information Technology (IT) Terbaik Untuk Bekerja Di Malaysia Tahun 2023

Industri Information Technology (IT) terus berkembang di Malaysia, dan terdapat pelbagai peluang pekerjaan menarik di syarikat-syarikat terkemuka. Berikut adalah senarai 10 syarikat IT terbaik untuk bekerja di Malaysia pada tahun 2023:

1.IBM

Big Blue: Nickname for IBM, Overview, History

IBM adalah pemain utama dalam industri IT dan menawarkan pelbagai peluang pekerjaan di Malaysia. Mereka terkenal dengan inovasi teknologi.

2.Honeywell International Inc

Honeywell International

Honeywell adalah syarikat multinasional terkemuka yang aktif dalam pelbagai bidang termasuk teknologi maklumat. Mereka menawarkan persekitaran kerja yang berinovasi.

3.HCL

HCL technologies hired over 5,000 new employees in Q3FY23

HCL adalah syarikat teknologi maklumat global yang menawarkan pelbagai perkhidmatan IT, termasuk pembangunan perisian dan penyelesaian teknologi.

4.DXC Technology

DXC Technology - Wikipedia

DXC Technology adalah syarikat teknologi maklumat terkemuka yang menyediakan perkhidmatan konsultansi IT dan penyelesaian perniagaan.

5.SYN System Solutions

SYN System Solutions adalah syarikat tempatan yang menyediakan perkhidmatan pembangunan perisian dan penyelesaian teknologi.

6.Veritas Technologies (M)

Victor Lim di LinkedIn: Join Team Veritas

Veritas Technologies adalah pemimpin dalam pengurusan data dan menyediakan pelbagai perkhidmatan berkaitan data dan keselamatan.

7.Wipro Ltd

Wipro Limited - Most Loved Workplace®

Wipro adalah syarikat teknologi maklumat antarabangsa yang menyediakan pelbagai perkhidmatan IT, termasuk pembangunan perisian dan penyelesaian digital.

8.Win-Pro

Win-Pro adalah syarikat teknologi maklumat tempatan yang menawarkan perkhidmatan IT yang komprehensif.

9.Original Intelligence (OI)

OI adalah syarikat teknologi maklumat yang memfokuskan diri pada penyelesaian analitik dan kecerdasan buatan.

10.Osiris Solutions

Osiris Solutions adalah syarikat IT yang menyediakan pelbagai perkhidmatan dan penyelesaian untuk perniagaan.

Ini hanya beberapa daripada syarikat terbaik di Malaysia yang menawarkan peluang pekerjaan dalam bidang IT. Memilih syarikat yang sesuai dengan matlamat dan minat peribadi anda adalah penting untuk memulakan kerjaya yang berjaya dalam industri IT yang berkembang pesat ini.

Sumber: datamites.com

Anda tak nak kerja dalam bidang IT diatas dan berminat nak apply kerja dalam bidang F&B, Retails, Rider Warehouse atau Technician/ Engineer TAPI tak ada resume?? Jangan risau, dengan bantuan AI, anda tak perlu susah payah buat resume pun. MOHON KERJA TANPA RESUME DISINI!