Arissa Sofea's avatar'
Arissa Sofea•3 tahun yang lepasOther Career Advice

Pengalaman ni membantu ke untuk dapatkan gaji tinggi?

Saya ada diploma dan experience saya dalam 3 tahun dan saya tgh cari kerja tapi itulah, bnyak company offer saya dalam RM2K sahaja. saya pelik, apa guna pengalaman saya kalau gaji takat tu je?
2
Syafiqah Asri's avatar'
Syafiqah Asri•2 bulan yang lepas
better awak cuba kerja di kl , banyak peluang pekerja . spm pnya kualiti pn dpt gaji 3.5k
1
雪诺's avatar'
雪诺•1 tahun yang lepas
越南🇻🇳,马来🇲🇾,缅甸🇲🇲,印尼🇮🇩,泰国🇹🇭, 台湾, 中国🇨🇳,新加坡🇸🇬,菲律宾🇵🇭,老挝🇱🇦,柬埔寨🇰🇭 ✴️会中文 + 有经验都可以来面试 ⭐️⭐️⭐️总部直招人事⭐️⭐️⭐️ ——————【岗位】—————— 🎈赛事专员:20K-40K+绩效 🎈活动运营:15K-30K+绩效 🎈主播人员:15K-20K+绩效 🎈数据分析:15K-18K+绩效 🎈产品运营:13K-16K+绩效 🎈运营专员:12K-18K+绩效 🎈UI设计师:20K-30K+绩效 🎈风控专员:10K-13K+绩效 🎈质检专员:9K-10K+绩效 🎈客服专员:10K-12K+绩效 🎈财务专员:18K-35K+绩效 🎈技术支撑:14K-30K+绩效 🎈CEO助理: 20k起+绩效 🎈招聘专员:12K-15K+绩效 🎈行政前台:10K-13K -------------------------------------- ✈️@JSHRxuenuo ✈️@JSHRxuenuo ✈️@JSHRxuenuo ✈️@JSHRxuenuo 福利特遇∶ 🔸 全勤奖 500RMB(当月上满26/27天) 🔸 绩效:1000RMB-1万RMB不等(看岗位) 🔸 节日礼金 🔸 基本福利:公司提供住宿以及日常用品,2-4人间,有专人每天打扫生;不住宿舍,房屋补助每月12500p. 🔸 餐食福利:公司每天提供3餐 🔸 假期福利 🔸 年终福利:13、14薪+春节红包 🔸 安全保障:每月有医疗报销 🔸 忠诚奖励∶ 入职满2年以上即可享有年忠诚奖 ✈️@JSHRxuenuo✈️@JSHRxuenuo✈️@JSHRxuenuo
0
Muhammad Eric Zahan Bin Rudysham's avatar'
Muhammad Eric Zahan Bin Rudysham•2 tahun yang lepas
Pengalaman sy bekerja.. 3tahun.. ada dip in Office mgt ada degree in IT gji bersih... 2.5k jgn milih. ikut flow
0
N** H****** N***** B**** M* H**** Y****'s avatar'
N** H****** N***** B**** M* H**** Y****•2 tahun yang lepas
Dalam experience saya bekerja dan saya pun ada Diploma sahaja, pengalaman je tak mencukupi. Rata rata dorang nak ambil yang degree ke atas. Zaman skrg minimum study requirement kena ada is Degree lagi lagi white collar positions.
0
S***** J*****'s avatar'
S***** J*****•2 tahun yang lepas
Ikut pada majikan.. Ada yang bantu ada yang tak..Akak ni ada degree & pengalaman 4 tahun kerja..kebanyakan iv kerja lain semua bagi kadar gaji yang sama..atau lebih rendah.. Sebelum ni gaji 1.8k je, pergi iv majikan boleh bagi 1.8k, 1.9k, 1.7k ..Hakikat dik hakikat!
0
k********* a** s*********'s avatar'
k********* a** s*********•2 tahun yang lepas
i got experience 5 years lift technician
0
Mohd Hafiz Bin Mohd Ali's avatar'
Mohd Hafiz Bin Mohd Ali•2 tahun yang lepas
Bukan tu saja...gaji min dinegeri dalam Malaysia x boleh sama nanti majikan KL dan Selangor untung besar!
0
Mohd Hafiz Bin Mohd Ali's avatar'
Mohd Hafiz Bin Mohd Ali•2 tahun yang lepas
Ya benar! Majikan adalah Kapitalis+ komunis....
0
M*** H**** B** M*** A**'s avatar'
M*** H**** B** M*** A**•2 tahun yang lepas
Ya betul pengalaman...tapi hakikat yang saya tahu lebih dari kamu ..sila whatsapp saya UTK tukar pendapat dan info 01136308632
0
M******* N** A****'s avatar'
M******* N** A****•3 tahun yang lepas
Saya pun starting kerja dengan RM2K untuk permulaan. Setiap tahun akan dapat kenaikkan dalam 5% dari gaji saya. Sekarang dah 4 tahun lebih gaji baru naik RM 2+++. ++. Bila request gaji di tempat baharu semua kata terlalu tinggi walau pun menggunakan kiraan 10%-30% + [gaji sekarang] sebagai guide untuk masimum gaji untuk saya minta. Jadi saya pun buat la business design kecil-kecilan 😄
0
J*** w*****'s avatar'
J*** w*****•1 tahun yang lepas
sistem malaysia yg lemah.. menteri kerja 2-3 hari gaji RM47k-RM10juta real story ya bkn tipo tipo
2
mohd azrul bin mohd tarmizi's avatar'
mohd azrul bin mohd tarmizi•3 tahun yang lepas

berikan.peluang

0
Tengkunooramirah's avatar'
Tengkunooramirah•3 tahun yang lepas

Oku

0
Hee Peng Tan's avatar'
Hee Peng Tan•1 tahun yang lepas

U can contact me. We hv career opportunity for U.

2
Wan Sulaiman b. Wan Mansor's avatar'
Wan Sulaiman b. Wan Mansor•3 tahun yang lepas
Gaji mcm tu dikira tinggi dah tu. Dah level degree.
0