Kembali

Onpay Solutions Sdn Bhd Onpay Solutions Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1108761-H · <30 Employees · IT / Software

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

OnPay Solutions Sdn Bhd ialah syarikat yang berdaftar dengan nombor pendaftaran ***8761-H. Dibina sejak 2014 dan mempunyai lebih 40, 000 pengguna dengan nilai transaksi sebanyak lebih RM2 Billion

 

Kami berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda, pelanggan kami yang dikasihi, terutamanya pemilik atau usahawan bisnes online.

 

Kami menyediakan servis dan sistem yang memudahkan peniaga-peniaga sama ada online atau offline untuk menguruskan tempahan, jualan, invois, database, hebahan emel & SMS.

 

Adakah anda team member kami seterusnya yang ingin bekerja dengan tempat kerja yang ada pelbagai makanan dan minuman ringan yang disediakan oleh syarikat? Malah anda mahukan hanya bekerja selama 5 hari waktu bekerja? Marilah bersama kami untuk membina kerjaya anda dan juga anda dapat meluangkan lebih masa dengan diri dan keluarga anda.

Kami di Onpay Solutions mengalu-alukan calon-calon yang sesuai untuk bersama kami. Tiada Pengalaman atau berpengalaman kami terima dengan tangan terbuka untuk memohon jawatan-jawatan yang kami perlukan.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Onpay Solutions Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<30

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat
Top company badge

1108761-H

Peluang Pekerjaan

1

Alamat Syarikat

87-3, 3rd Floor, Block D, Platinum Walk, Jalan Langkawi, Kuala Lumpur, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Account Executive Sepenuh Masa

MYR2,000.00 - MYR2,400.00 Per Month
Closing
22 Oct 2023