Kembali

Bjak Sdn Bhd Bjak Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1339813-K · 30-100 Employees · IT / Software

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

BJAK Sdn Bhd adalah sebuah syarikat teknologi dinamik yang berdedikasi untuk mengubah industri insurans dengan menyediakan pengalaman yang lancar, mudah, dan memberi ganjaran kepada semua. Misi kami adalah menjadikan insurans mudah, mudah diakses, dan menyeronokkan bagi semua orang, memberi kuasa kepada individu dengan alat dan sumber yang mereka perlukan untuk melindungi diri dan harta mereka.

Di BJAK, kami percaya dalam mencipta ekosistem bersama dan terbuka yang menggalakkan kesetaraan, aksesibiliti, dan keselamatan. Kami berusaha untuk meruntuhkan halangan dan memberikan peluang yang sama kepada individu dari pelbagai latar belakang untuk mengakses dan mendapat manfaat daripada perkhidmatan insurans. Dengan memanfaatkan teknologi terkini dan penyelesaian inovatif, kami sedang mengubah cara insurans dilihat dan diakses.

Sebagai platform pemulihan insurans kenderaan yang terpantas dan paling mudah digunakan, BJAK telah menjadi pilihan utama bagi lebih daripada 500,000 individu di Malaysia dan Asia Tenggara. Kami sangat bangga menjadi platform terkemuka di rantau ini, menawarkan proses yang lancar dan efisien yang menjimatkan masa dan menghilangkan kesulitan bagi pelanggan yang dihargai.

Di sebalik kejayaan kami terdapat penyokong yang ternama yang berkongsi visi kami dalam inovasi dan kecemerlangan. Kami bangga mempunyai sokongan pelabur berpengaruh seperti Kakaotalk Korea, Bass Investments, Deloitte Indonesia, MYEG, dan keluarga-keluarga terkemuka di rantau ini. Keyakinan mereka terhadap keupayaan kami memacu semangat kami untuk sentiasa memperbaiki dan memberikan pengalaman terbaik kepada pelanggan kami.

Kami sedang mencari individu berbakat yang bersemangat untuk membentuk semula landskap insurans. Kami menghargai tenaga, keghairahan, dan fokus pelanggan dalam ahli pasukan kami. Jika anda berkongsi komitmen kami terhadap keunggulan dan bersedia untuk menyumbang dalam mencipta pengalaman yang luar biasa bagi pelanggan kami, kami menjemput anda untuk bergabung dalam perjalanan yang menarik ini.

Di BJAK, kami sedang menentukan semula insurans dengan merangkul teknologi, menggalakkan inovasi, dan menempatkan pelanggan di tengah-tengah segala yang kami lakukan. Bersama-sama, kami membentuk masa depan insurans, menjadikannya lebih mudah diakses, telus, dan memberi ganjaran kepada semua orang.

Album Syarikat

Lihat lagi
Album of Bjak Sdn Bhd - image no.1
Album of Bjak Sdn Bhd - image no.2
Album of Bjak Sdn Bhd - image no.3

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Bjak Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

30-100

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat
Top company badge

1339813-K

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Syarikat

D-17-05, Menara Mitraland, No.13A, Jalan PJU 5/1 , Kota Damansara PJU5, Petaling Jaya, Selangor, 47810, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan