Kembali
Abumie Holdings Sdn Bhd banner company

Abumie Holdings Sdn Bhd Abumie Holdings Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1338868-W · <50 Employees · Retail / Merchandise

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

MISA FROZEN dimiliki oleh ABUMIE HOLDINGS SDN. BHD. Kami adalah Pembekal dan Pemborong BUMIPUTERA yang menjual makanan sejuk beku untuk kegunaan borong dan runcit. Lokasi perniagaan adalah di No 103, Jalan S2B20, Dataran Centrio Seremban 2, Negeri Sembilan. Pelbagai jenis barangan sejuk beku seperti Daging, Ayam, Kambing dijual di kedai kami. Untuk barangan BURGER pula, Kami adalah Pengedar Barangan ALKHALEED di Negeri Sembilan. Selain itu terdapat juga brand lain seperti RAMLY BURGER, SALIM BURGER, KEBAB MELAWATI dan BURGER CHEF.

Kedai kami menjual barang-barang untuk BURGER, STEAMBOAT, WESTERN FOOD, DAN RESTORAN. Selain itu terdapat juga pelbagai jenis barangan kegunaan isi rumah seperti BERAS, TEPUNG, GULA, MINYAK MASAK, REMPAH RATUS, TELUR dan sebagainya. Kami mengharapkan dapat memenuhi permintaan dari komuniti sekitar yang mahukan barangan sejuk beku dibekalkan oleh pembekal Muslim dan pada harga yang berpatutan.

Kedai kami dibuka secara rasmi pada 1 Februari 2019. Semoga dengan pembukaan MISA Frozen ini dapat membantu ramai pihak mendapatkan bekalan makanan sejuk beku mereka pada harga yang berpatutan dan sekaligus dapat menjimatkan belanja dapur mereka sesuai dengan Motto kami “Misa Frozen, Harga Terlentang”. Kami amat berharap untuk mendapat sokongan dan dokongan daripada penduduk setempat dan seterusnya membolehkan kami memberikan perkhidmatan yang terbaik dengan harga yang terlentang.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Abumie Holdings Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Retail / Merchandise

No. SSM Syarikat

1338868-W

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

www.misafrozen.com

Media Sosial Syarikat

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan