Kembali
Eiffel & Co. banner company

Eiffel & Co. Eiffel & Co. is top company

Company SSM No AF002397 · <50 Employees · Accounting / Tax Services

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Eiffel & Co.

Selamat Datang di Eiffel & Co. - Langkah Anda ke Arah Kejayaan!

Tentang Kami

Eiffel & Co. ditubuhkan pada Oktober 2020 oleh Eiffel Wong, seorang graduan Kewangan & Perakaunan dari Universiti Birmingham City yang cemerlang. Kami adalah firma Akauntan Bertauliah dan Perunding Perniagaan yang berpangkalan di Lembah Klang, dengan keahlian di Institut Akauntan Malaysia (MIA) yang membanggakan.

Sertai Keluarga Eiffel & Co.

Di Eiffel & Co., kami memandang anggota pasukan kami sebagai aset yang berharga bukannya belanja. Kami sentiasa mencari individu berbakat untuk menyertai keluarga Eiffel & Co. Kami yakin sepenuhnya dalam membina dan membangunkan bakat-bakat kami.

Keahlian dan Kecekapan Kami

Eiffel & Co. adalah firma audit terkemuka yang berazam untuk menyampaikan perkhidmatan audit berkualiti tinggi yang memberi keutamaan kepada kepentingan pihak berkepentingan dan memupuk kepercayaan dalam pasaran perniagaan. Keahlian kami merangkumi pelbagai perkhidmatan audit yang direka khas untuk memenuhi keperluan unik pelbagai industri.

Bagi syarikat yang ditubuhkan di bawah Akta Syarikat 2016, audit wajib. Eiffel & Co. memastikan audit dijalankan dengan cekap, membantu perniagaan mematuhi peraturan. Kami melayani pelbagai industri termasuk pembinaan, telekomunikasi, e-dagang, perdagangan, makanan & minuman, dan lain-lain.

Selain daripada audit wajib, kami menawarkan perkhidmatan audit khusus yang disesuaikan dengan keperluan pelanggan. Ini termasuk audit pendapatan, audit penandaan cukai, audit renovasi, dan banyak lagi. Komitmen kami untuk memenuhi keperluan pelanggan membezakan kami.

Selanjutnya, Eiffel & Co. menyediakan prosedur yang dipersetujui, audit khas, pelaporan pengurusan bebas, dan perkhidmatan penasihat perakaunan. Kami memahami cabaran yang dihadapi oleh peraturan perakaunan yang kompleks dan standard yang berkembang dalam landskap kewangan Malaysia. Oleh itu, kami menawarkan panduan pakar mengenai interpretasi dan aplikasi standard ini untuk memastikan penyediaan penyata kewangan yang tepat.

Visi dan Misi Kami

Visi kami adalah untuk memberi inspirasi dan membangunkan bakat-bakat kami serta menyampaikan nilai kepada pelanggan perniagaan dan bakal pelanggan kami. Misi kami adalah untuk memberdayakan pekerja kami di tempat kerja dan menyediakan perkhidmatan berkualiti kepada pelanggan kami yang akan membantu syarikat mereka berkembang dan maju. Kami percaya dalam pendekatan serba dimensi untuk membantu anda mengatasi isu perniagaan anda dan berprestasi di pasaran yang mencabar; audit jaminan, cukai, kewangan serta pendaftaran. Di Eiffel & Co., kami benar-benar percaya bahawa walaupun kerja adalah serius, persekitaran kerja harus menyeronokkan dan kondusif untuk berinteraksi dan mencipta kenangan. Sertai kami hari ini dan menjadi sebahagian daripada perjalanan kami ke arah kejayaan!

Album Eiffel & Co.

Lihat lagi
Album of Eiffel & Co. - image no.1
Album of Eiffel & Co. - image no.2
Album of Eiffel & Co. - image no.3

Maklumat Eiffel & Co.

Nama Syarikat

Eiffel & Co.

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Accounting / Tax Services

No. SSM Syarikat

AF002397

Peluang Pekerjaan

1

Laman Web Syarikat

https://www.eiffel.com.my/

Alamat Eiffel & Co.

A-03-03, Eko Cheras Office Suites, No. 693, Jalan Cheras, Batu 5, Jalan Cheras, WP Kuala Lumpur, 56000, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Perkerjaan Eiffel & Co.

Audit Associates Sepenuh Masa

MYR2,700.00 - MYR3,300.00 Per Month
Closing
4 Dec 2024