jobs in IF2U Network Sdn Bhd

IF2U Network Sdn Bhd

Tentang kita

IF2U Network Sdn Bhd, sebelum ini dikenali sebagai Cold Touch Ent. Ditubuhkan pada 30hb Jun 2008. Syarikat ditubuhkan bagi memperluaskan kepenggunaan peralatan dan kemudahan yang berasaskan teknologi samada dalam bentuk peralatan mahupun perisian berkomputer.

 

Dengan kewujudan pesat keperluan pengguna dan peralihan teknologi sediaada, terdapat peluang yang positif juga memberangsangkan. Kami berdaftar dan direkodkan keupayaan kewangan di Kementerian Keawangan Malaysia (MOF), merupakan struktur organisasi seratus peratus pemilikan bumiputra.

 

Menjadi moto dan prinsip perniagaan syarikat, sentiasa berkemampuan dan kekal relevant bagi industri berasaskan teknologi bagi menjamin kelangsungan dan keutuhan aliran pendapatan syarikat, dengan memenuhi kehendak pasaran.

 

Syarikat, IF2U Network Sdn Bhd, nombor pendaftaran syarikat ***5253-D, adalah sebuah syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh pemilik bumiputra iaitu En. Muhammad Faris Mohd Fazilan, mempunyai pengalaman di dalam bidang pemborongan dan pembekalan bahan-bahan dan peralatan berasaskan implimitasi teknologi komunikasi yang beroperasi di:

 

Nombor 2776-A, Jalan Changkat Permata,

Taman Permata *3300, Kuala Lumpur.

 

 Syarikat yang didaftarkan adalah perkembangan dari syarikat asal, Cold Touch Enterprise, beroperasi dari 30 Jun 2008, nombor pendaftaran *****7833-W,  bagi menambah keboleh upayaan syarikat kewangan, bekalan dan meningkatkan taraf perniagaan pemilik syarikat:

  

Hala tuju syarikat dan pemilik dalam bidang perniagaan adalah menyediakan dan membekal bahan bahan, kemudahan dan kepenggunaan teknologi dalam merevolusikan penyampaian dan kepenggunaan bahan produk yang berkaitan dengan agama islam, dan memenuhi syarat Syariah negara Malaysia.


Last Active

Invalid Date

Jobs Open

2

Industry

Runcit / Barangan

Saiz Syarikat

30-100

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Soal Jawab Syarikat

Tanya soalan dan majikan akan menjawab tentang syarikat ini

Anda mempunyai sebarang soalan?

ricebowl

Anda perlu log masuk untuk bertanya soalan.

Log masuk atau Daftar

>


Kerja oleh syarikat ini (2 Kerja Kosong)

Log masuk untuk melihat gaji
Full Time

Wangsa Maju, WP Kuala Lumpur

a day ago

Log masuk untuk melihat gaji
Full Time

Setapak, Kuala Lumpur

Pemohon terawal
5 days ago