Kembali

H&h Alham Management Resources H&h Alham Management Resources is top company

Company SSM No 001465891-A · <30 Employees · Construction / Building

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

 

H&H ALHAM MANAGEMENT RESOURCES merupakan sebuah syarikat yang ditubuhkan di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956 (Pindaan 2001) pada 25hb Februari 2004 di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (Companies Comission Of Malaysia). Syarikat Tenaga PKK, PKK Taraf Bumiputra dan CIDB untuk kerja-kerja elektrik. H&H Alham Management Resources adalah sebuah syarikat milikan perkongsian yang dimiliki oleh En. Mohammad Noor Bin Dinn dan En. Mohamad Hafiz Bin Mohamad Noor, beralamat No. 61-1R-1, Jalan 5/154D, Taman Desa Cheras, *6000 Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan.

 

H&H Alham Management Resources mempunyai dasar perniagaan yang terbuka dan menyediakan peluang pekerjaan seperti kontraktor, elektrik, mekanikal dan awam. Meskipun, ditubuhkan dengan sumber kewangan persendirian terhad. HAMR melalui usaha-usaha gigih. Telah berkembang untuk bersaing dalam bidang yang diceburi, yang dikuasai oleh kaum-kaum lain. Dengan ketekunan dan usaha yang berterusan serta mementingkan keutamaan pelanggan, syarikat ini telah memberi perkhidmatan yang berkualiti bagi memenuhi keperluan setiap pelanggan.

 

Pelanggan adalah keutamaan aset dan nadi untuk menjayakan sesuatu projek. Antara organisasi yang pernah menggunakan perkhidmatan H&H Alham Management Resources adalah Istana Negara, Jabatan Kerja Raya Malaysia, Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia dan Institut-institut pendikan serta organisasi badan-badan bukan kerajaan seperti Permodalan Nasional Berhad dan lain-lain. Selain itu juga, perhubungan silaturrahim dan komunikasi amat penting tanpanya maka kaburlah dan tiada sinaran untuk menyinari masa hadapan. Maka HAMR sangat mementingkan positif persekitaran yang sihat dalam menjayakan usaha-usaha murni dan terus maju wawasan 2020.

 

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

H&h Alham Management Resources

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<30

Industri

Construction / Building

No. SSM Syarikat
Top company badge

001465891-A

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Syarikat

NO 7-1 Jalan Seksyen 2/14 Taman Kajang Utama, Kajang Utama, Selangor, 43000, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan