jobs in Addar Global Sdn Bhd

Addar Global Sdn Bhd

Tentang kita

Addar Beauty bermula pada April 2015 dan mempunyai 3 produk pada awalnya dan kini mempunyai 5 produk , 3 darinya adalah skincare iaitu  Sabun Magnetic, Sabun Mutiara & Serum Royal Epigenetic.  Terkini  mempunyai 2 produk kosmetic iaitu Foundation Green Tea & Matte Lip.

 

Kepakaran yang beliau miliki dalam penjagaan kulit wajah telah mendorong beliau untuk mencipta satu produk yang mampu merawat masalah kulit wajah rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi bahan terlarang.

 

Hasil kajian masalah yang telah beliau lakukan sendiri bersama pakar kecantikkan kulit, terciptalah satu produk dengan bahan-bahan yang menggunakan Teknologi Terkini serta Premium Kualiti.

 

Setiap barangan keluaran Addar Beauty mempunyai kelebihannya yang tersendiri dan  menggunakan teknologi yang di import khas dari luar negara seperti Swiss,Brazil dan juga Korea bagi membantu merawat masalah kulit wajah terutamanya wanita.  Hasil penggunaan produk tersebut membuatkan kulit kelihatan cantik dan makin berseri-seri.

 

Produk keluaran AdDar Beauty juga mendapat kelulusan sepenuhnya dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan juga Ministry Of Health Brunei.

 


Last Active

Invalid Date

Jobs Open

0

Industry

Kecantikan/Kecergasan

Saiz Syarikat

30-100

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Soal Jawab Syarikat

Tanya soalan dan majikan akan menjawab tentang syarikat ini

Anda mempunyai sebarang soalan?

ricebowl

Anda perlu log masuk untuk bertanya soalan.

Log masuk atau Daftar

>


Kerja oleh syarikat ini (0 Kerja Kosong)