Kembali

IBE Global Sdn Bhd IBE Global Sdn Bhd is top company

Company SSM No 792531-K · Employees ·

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Diperbadankan pada tahun 2006, IBE GLOBAL adalah sebuah organisasi muda yang dianggap inovatif. Kakitangan kami mempunyai pengalaman bertahun dalam pelbagai industri dengan pengetahuan pakar dalam bidang tertentu. IBE Global menyediakan nasihat praktikal dan inovatif serta penyelesaian perkhidmatan bagi industri dan kerajaan dalam usaha memenuhi permintaan yang semakin tinggi untuk amalan perniagaan yang lebih mampan. Pusat tumpuan utama kerja kami adalah reka bentuk pameran.

Kami merancang, melaksanakan, dan mengurus pelbagai projek dan program. Pengetahuan industri yang besar ini, diperolehi melalui tahun-tahun pengalaman bekerja secara langsung dalam industri pameran dan acara, membantu kami dalam proses ini.

IBE Global sentiasa berdiri teguh dengan apa yang kami reka bentuk. Kami memastikan nasihat kami disesuaikan dan dapat dilaksanakan kerana kami berminat untuk menjalin hubungan kerja jangka panjang dengan pelanggan kami. Dengan memahami matlamat dan keperluan pelanggan kami serta melaksanakan kepakaran yang luar biasa, kami dapat memberi cadangan dan merancang untuk memenuhi impian pelanggan kami dan menjadikannya kenyataan. Kami bekerjasama dan bersatu untuk mencapai kepuasan yang terbaik kerana impian anda adalah hasrat kami.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

IBE Global Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Saiz Syarikat

Industri

No. SSM Syarikat
Top company badge

792531-K

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Syarikat

11-1B, Jalan 15/1A, Seksyen 15, Hulu Langat, Selangor, 43650, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan