Back
jobs in Asiana Wedding Centre Sdn Bhd

Asiana Wedding Centre Sdn Bhd

Batu Caves, Selangor

Company SSM No 1439908-X


Profil Syarikat

Asiana Wedding Centre Sdn Bhd penyedia perkhidmatan katering setempat (3C-Complete Catering Centre). Mempunyai reputasi di Lembah Klang sebagai penyedia perkhidmatan katering yang bereputasi tinggi pada harga yang berpatutan. Menyediakan perkhidmatan katering untuk badan korporat, kerajaan, syarikat dan individu.

Kami menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis korporat.badan kerajaan, mesyuarat, ulangtahun, perkahwinan, barbeque, kenduri dan

lain-lain lagi dari yang kecil hingga yang besar. Asiana mempunyai reputasi di atas kualiti makanan dan tata hias yang menawan. Selain menyediakan perkhidmatan catering, kami juga betindak sebagai perancang majlis bagi memudahkan majlis dilangsungkan dan diingini pelanggan. Perancang Acara, Chef dan Pramusaji kami akan bekerjasama dengan setiap pelanggan untuk memastikan semua majlis berjalan dengan lancar.

Perkhidmatan katering bukan setakat berkenaan makanan sahaja.Ianya adalah bagaimana makanan itu disediakan,dihidangkan,bahan mentah yang berkualiti dan kos penyediaan dan pengalaman untuk merealisasikan majlis tersebut. 


Peluang Pekerjaan

0

Industry

Pameran/Pengurusan Acara

Saiz Syarikat

30-100

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize