Kembali
Klinik Pergigian Dentalwise Care banner company

Klinik Pergigian Dentalwise Care Klinik Pergigian Dentalwise Care is top company

Company SSM No 230102-03116-12 · <50 Employees · Healthcare / Medical

Tentang Klinik Pergigian Dentalwise Care

Klinik Pergigian Dentalwise Care adalah sebuah klinik pergigian yang terletak di Taman Rinting Masai, Johor yang bersebelahan dengan MYDIN Taman Rinting Masai Johor.

Dilengkapi dengan teknologi terkini dalam bidang pergigian, kami berusaha untuk menyediakan perkhidmatan rawatan pergigian yang menyeluruh kepada semua pesakit kami dari bayi hingga warga emas. Matlamat kami adalah untuk memberikan rawatan pergigian yang berkualiti tinggi, tidak traumatik, dan berpatutan.

Doktor kami, DrAishahD merupakan seorang doktor pergigian berpengalaman yang telah bertugas beberapa tahun di hospital kerajaan dan klinik persendirian di KL & Melaka.

Dr Siti Nur Aishah telah menamatkan pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Pembedahan Pergigian dari Universiti Teknologi Mara (UiTM).

Dikenali dengan personalitinya yang membanggakan, DrAishahD juga sangat teliti dan memberikan perawatan yang peribadi. Beliau percaya bahawa setiap pesakit harus diberi perhatian penuh dan penjagaan yang terbaik. Beliau suka meluangkan masa untuk memahami keperluan dan kebimbangan pesakit-pesakitnya.

Memulakan klinik sendiri adalah suatu peristiwa penting dalam hidupnya. Beliau sentiasa bermimpi untuk mencipta suasana yang menenangkan dengan segala keselesaan seperti di rumah bagi membantu pesakit merasa lebih selesa sebelum membuat janji rawatan pergigian.

DrAishahD menjalankan pelbagai bidang pergigian umum, dengan minat khusus dalam Estetik, Ortodontik, Pergigian Pencegahan, Endodontik, dan Pergigian Kanak-Kanak. Membantu pesakit untuk mencapai senyuman yang lebih sihat dan menawan adalah matlamat utamanya.

Di Dentalwise Care, kami percaya bahawa senyuman yang lebih sihat dan menawan akan membantu mengubah masa depan dan kesejahteraan seseorang. Oleh itu, moto kami adalah "Kami mengubah masa depan melalui senyuman".

Maklumat Klinik Pergigian Dentalwise Care

Nama Syarikat

Klinik Pergigian Dentalwise Care

Jenis Syarikat

-

Saiz Syarikat

<50

Industri

Healthcare / Medical

No. SSM Syarikat

230102-03116-12

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://dentalwisecare.com

Alamat Klinik Pergigian Dentalwise Care

Tingkat 1, No 11 Tingkat 1, No 11, 1, Jln Keruing 1, Taman Rinting, Masai, Johor, 81750, Malaysia