Kembali
Nippon Paint (M) Sdn Bhd banner company

Nippon Paint (M) Sdn Bhd Nippon Paint (M) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 7516-H · 50-200 Employees · Construction / Building

4 Peluang Pekerjaan

Tentang Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Ditubuhkan pada tahun 1967, Nippon Paint (M) Sdn. Bhd. (NPM) telah menjadi pemimpin pasaran dalam industri cat dan jenama cat nombor satu di Malaysia dan Asia. Dengan memberi tumpuan yang kukuh kepada Penyelidikan & Pembangunan, syarikat ini telah menjelma sebagai pakar dalam pelbagai segmen, termasuk cat seni bina, automotif, industri, pelindung, marin, kedap air, dan lantai.

Dipacu oleh keperluan pelanggan, NPM meluaskan tawarannya dengan melancarkan rangkaian perkakas cat berkualiti tinggi pada tahun 2017, menyediakan penyelesaian untuk hasil akhir yang sempurna dan indah. Dengan pertumbuhan syarikat yang berterusan, ia telah mengambil alih Selleys pada Mei 2020, melangkah ke dalam segmen penambahbaikan rumah untuk penyegel, pelekat, dan pengisi (SAF). Pada April 2021, NPM lebih memperkukuhkan kepimpinannya dalam industri penyelesaian penambahbaikan rumah dan industri dengan mengambil alih majoriti saham dalam Vital Technical Sdn. Bhd. (V-Tech).

NPM telah menerima pelbagai anugerah, termasuk Anugerah Jenama Terpercaya Reader's Digest (2006 – 2021), Anugerah Jenama Putra (2010 – 2021), dan Anugerah Pilihan Ibu Bapa 2019. Syarikat ini juga telah diiktiraf dalam industri, memenangi Anugerah Emas Appies 2018, Syarikat Terbaik untuk Kepimpinan dalam Teknologi Cat Asia oleh IAIR pada tahun 2014, Syarikat Cat & Penyalutan Terbaik oleh Frost & Sullivan pada tahun 2011, Syarikat Cat Terbaik pada tahun 2016, dan Anugerah Kepimpinan Inovasi Produk Baru pada tahun 2016. NPM juga telah memperoleh Pensijilan Label Hijau, Lesen Pensijilan Label Ekologi, dan beberapa Anugerah Keunggulan Hijau oleh Frost & Sullivan, menunjukkan komitmen syarikat terhadap kelestarian dan kesan hijau yang lebih baik.

Di Nippon Paint, kami percaya bahawa warna adalah sesuatu yang peribadi tetapi universal, mampu menyampaikan mesej tanpa batasan. Setiap warna dan nada memainkan peranan yang unik, menjalankan fungsi yang tersendiri. Demikian juga, pasukan kami di Nippon Paint terdiri daripada individu yang berbeza, setiap satu membawa keunikan dan perbezaan sendiri, tetapi berpadu secara harmoni dengan bakat, kekuatan, dan kemahiran masing-masing.

Dengan pengalaman lebih dari 130 tahun dalam teknologi penyalutan, kami terus memberikan penyelesaian penyalutan yang canggih untuk memenuhi permintaan pelanggan yang semakin meningkat. Rentetan produk kami yang luas bertujuan untuk memenuhi setiap keperluan, dari cat seni bina, cat pembaikan automotif, cat penggunaan industri, cat pelindung, hingga cat marin. Kami berkomitmen untuk menjadi kunci dalam melindungi dan memperindah dunia.

Album Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.1
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.2
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.3
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.4
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.5
Album of Nippon Paint (M) Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Construction / Building

No. SSM Syarikat

7516-H

Peluang Pekerjaan

4

Laman Web Syarikat

https://www.nipponpaint.com.my/

Alamat Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Lot I-17, Taman Perindustrian Subang Utama, Jalan SU 4, Shah Alam, Selangor, 40300, Malaysia

Peluang Perkerjaan Nippon Paint (M) Sdn Bhd

Lihat Semua

Account Assistant - Immediate Hiring (Contract 3 Months) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
20 Mar 2024

Caravan Truck Driver cum Event Crew (Based at Shah Alam) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
20 Mar 2024

Asst. Manager - Manager - Product Marketing (B2C) Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
20 Mar 2024