Kembali
Agensi Pekerjaan Smarttrend Sdn. Bhd. banner company

Agensi Pekerjaan Smarttrend Sdn. Bhd. Agensi Pekerjaan Smarttrend Sdn. Bhd. is top company

Company SSM No 200801005131 (806415-V) · 30-100 Employees · HR Mgmt / Consulting

5 Peluang Pekerjaan
Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Sertai Pasukan Smarttrend

Di Smarttrend, kami bersemangat tentang idea bahawa setiap syarikat adalah unik dan mempunyai keperluan yang berbeza. Kami memanfaatkan teknologi terkini dan pendekatan rangkaian inovatif untuk memudahkan hubungan antara syarikat-syarikat global dan bakat yang kreatif yang diperlukan untuk mendorong perniagaan mereka dan memupuk pertumbuhan.

Mengapa Smarttrend?

Laluan Kerjaya Dibentuk: Seperti setiap syarikat adalah unik, kami percaya kerjaya anda juga harus demikian. Kami menawarkan peluang yang sejajar dengan keunikan dan aspirasi kerjaya anda.

Teknologi Terkini: Pasukan kami sentiasa mengikuti perkembangan teknologi terkini. Kami komited untuk menggunakan alat dan strategi terkini dalam dunia perolehan bakat.

Kesan Global: Kerja kami tidak mengenal sempadan. Jadilah sebahagian daripada rangkaian global kami yang menghubungkan bakat dan peluang di seluruh dunia, menyumbang kepada pengembangan perniagaan secara global.

Inovasi dan Kemajuan: Jika anda bersemangat tentang inovasi dan komited untuk memacu pertumbuhan perniagaan, anda akan menemui persekitaran yang mesra di Smarttrend. Kami menyokong kreativiti dan semangat keusahawanan.

Kepelbagaian dan Kesamarataan: Kami memperjuangkan kepelbagaian, mengiktiraf impak yang memperkayakan. Sertai komuniti individu berbakat dari pelbagai latar belakang dan menjadi sebahagian daripada budaya kerja yang inklusif.

Sedia untuk memulakan perjalanan kerjaya yang memuaskan? Terokai peluang pekerjaan semasa di bawah dan temui peluang-peluang menarik yang menanti anda di Smarttrend. Sertai kami dan menjadi sebahagian penting daripada misi kami untuk menghubungkan bakat paling inovatif di dunia dengan syarikat-syarikat yang mencari kecemerlangan.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Agensi Pekerjaan Smarttrend Sdn. Bhd.

Jenis Syarikat

Recruitment Agency

Saiz Syarikat

30-100

Industri

HR Mgmt / Consulting

No. SSM Syarikat

200801005131 (806415-V)

Peluang Pekerjaan

5

Laman Web Syarikat

https://smarttrend.com.my/

Alamat Syarikat

Suite 8-10-2, Menara Mutiara, Bangsar, Jalan Liku off Jalan Bangsar, Bangsar, WP Kuala Lumpur, 59100, Malaysia

Peluang Pekerjaan

Customer Support (Japanese Speaker) (Cyberjaya) Sepenuh Masa

MYR7,000.00 - MYR10,000.00 Per Month
Closing
3 Jan 2024

Project Manager Sepenuh Masa

MYR8,500.00 - MYR10,000.00 Per Month
Closing
3 Jan 2024

IT Technical Support Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR3,500.00 Per Month
Closing
3 Jan 2024