Kembali
Inter Great (M) Sdn Bhd banner company

Inter Great (M) Sdn Bhd Inter Great (M) Sdn Bhd is top company

Company SSM No 749316-M · 50-200 Employees · HR Mgmt / Consulting

Tentang Inter Great (M) Sdn Bhd

Inter Great (M) Sdn. Bhd. telah ditubuhkan di Malaysia pada tahun 2006. Sejak itu, kami telah aktif dalam membekalkan pekerja asing dan pembantu rumah kepada pelanggan kami di kawasan Utara Malaysia. Kami telah berjaya membekalkan ribuan pekerja asing dari Bangladesh, Nepal, Indonesia, Vietnam, Myanmar, Thailand, dan Filipina kepada pelanggan kami yang berpuas hati terutamanya dalam industri elektronik, pembentukan injeksi, kertas, fabrikasi logam, dan perabot. Kami memberi tumpuan kepada operasi kami di kawasan Utara Malaysia untuk kekal berdekatan dengan pelanggan sedia ada kami dan memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada semua pelanggan berpotensi di kawasan ini. Kami berazam dan ikhlas untuk terus membangun hubungan yang mampan dengan semua pelanggan kami yang sedia ada dan berpotensi. Dengan pengalaman dan rekod prestasi kami yang luas, kami ingin meneroka peluang untuk membantu anda menyelesaikan masalah tenaga kerja.

Inter Great Group terutamanya menawarkan Penyelesaian Tenaga Kerja komprehensif di Malaysia. Perkhidmatan kami merangkumi pengambilan pekerja, pengurusan asrama dan dormitori, pengangkutan, keselamatan, pembersihan, dan banyak lagi. Sejak penubuhan kami, kami telah membantu banyak perniagaan dalam pelbagai industri, termasuk pembuatan, perkhidmatan, pembinaan, dan pertanian, dalam pengambilan dan pengurusan pekerja untuk memenuhi keperluan operasi mereka.

Dengan pengalaman industri kami yang meluas, kami berkomitmen untuk menyediakan perkhidmatan pengambilan yang berkualiti tinggi dan bertanggungjawab kepada majikan dan pencari kerja, dengan mematuhi piawaian tertinggi untuk memenuhi atau melebihi jangkaan dan kepuasan pelanggan.

Mengapa Sertai Kami?

Kami merupakan syarikat yang berkembang pesat, dengan peluang-peluang pembangunan kerjaya yang luar biasa menanti anda. Kami komited untuk menyediakan persekitaran yang fructosa pertumbuhan dan perkembangan profesional anda, memastikan masa depan cerah bersama kami.

Album Inter Great (M) Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Inter Great (M) Sdn Bhd - image no.1
Album of Inter Great (M) Sdn Bhd - image no.2
Album of Inter Great (M) Sdn Bhd - image no.3
Album of Inter Great (M) Sdn Bhd - image no.4

Maklumat Inter Great (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

Inter Great (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Recruitment Agency

Saiz Syarikat

50-200

Industri

HR Mgmt / Consulting

No. SSM Syarikat

749316-M

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://intergreat.com.my/

Alamat Inter Great (M) Sdn Bhd

No 83-G/1/2, Persiaran Bayan Indah, Bayan Lepas, Pulau Pinang, 11900, Malaysia