Kembali

Black Card Platform Sdn Bhd Black Card Platform Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1371034 - V · 30-100 Employees · Banking / Finance

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Visi Black Card Platform adalah menjadi platform pelaburan, rangkaian perniagaan, dan pendidikan terbesar di dunia. Kebanyakan dari kita percaya bahawa pendidikan sebanding dengan kekayaan, kognitif sebanding dengan memanfaatkan peluang pelaburan yang tepat, dan kita bertahan dan berkembang melalui rangkaian sosial yang jujur, sama ada untuk menubuhkan pekerjaan atau perniagaan anda. Itulah tujuan Black Card Platform: Pelaburan, Rangkaian Perniagaan & Pendidikan yang akan membawa anda pengalaman berharga dalam pertumbuhan peribadi. Black Card Platform mewakili Simbol Status Utama anda.

Black Card Platform ditubuhkan pada Jun 2020. Platform ini mencipta pengalaman pelaburan, rangkaian perniagaan, dan pendidikan yang terpantas, mudah, dan eksklusif. Semua rangkaian hebat dan pengetahuan akan diletakkan bersama dalam platform ini, semua pelanggan dapat bergabung bersama-sama kerana sendirian kita dapat bergerak cepat, tetapi bersama-sama kita dapat pergi jauh dan banyak keistimewaan menarik menanti anda! Terdapat 3 tonggak utama yang ditegakkan dalam Black Card Platform iaitu pelaburan, rangkaian perniagaan, dan pendidikan.

Tonggak Pelaburan menawarkan peluang, tawaran istimewa, dan wawasan mengenai hartanah, saham, perniagaan, pembangunan, blockchain, NFT, dan aktiviti pelaburan lain yang dapat meningkatkan status dan kekayaan anda.

Tonggak Rangkaian Perniagaan adalah tentang fokus untuk memperluas dan menangkap peluang kerjasama perniagaan tanpa batasan.

Tonggak Pendidikan menekankan kepentingan memperkayakan pengetahuan dan belajar daripada orang yang betul dalam platform ini, dari pelbagai industri dan bidang. Contohnya, pembinaan, universiti, hartanah, pembangunan, pengurusan perniagaan, dan lain-lain. Belajar daripada yang terbaik dan anda akan menjadi yang terbaik.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Black Card Platform Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

30-100

Industri

Banking / Finance

No. SSM Syarikat
Top company badge

1371034 - V

Peluang Pekerjaan

1

Alamat Syarikat

Wisma Chester, No 8-3, Pusat Perdagangan The Strand Jalan PJU5/22, Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Graphic Designer Sepenuh Masa

MYR3,400.00 - MYR3,600.00 Per Month
Closing
22 Feb 2024