Kembali

White Net Holdings Sdn. Bhd White Net Holdings Sdn. Bhd is top company

Company SSM No 1410172-V · 30-100 Employees ·

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Très ialah sebuah syarikat minyak wangi mewah yang mencipta haruman dan perisa yang menangkap keunikan individu, tempat, dan pengalaman. Misi kami adalah menyediakan pelanggan dengan minyak wangi yang memuaskan kehendak unik mereka sambil menjaga piawaian tertinggi dalam industri minyak wangi.

Di Très, kami percaya bahawa setiap individu dan setiap saat adalah unik dan berhak memiliki wangi yang mencerminkan keunikan mereka. Itulah sebabnya kami hanya menggunakan bahan-bahan terbaik untuk membuat minyak wangi kami, memastikan setiap wangi benar-benar unik.

Kami berkomitmen untuk menyampaikan produk dan perkhidmatan yang luar biasa yang melebihi harapan pelanggan kami. Pasukan pakar kami berdedikasi untuk mencipta minyak wangi yang tidak hanya wangi yang menakjubkan tetapi juga menjadikan anda berasa yakin dan kuat.

Sama ada anda mencari wangi tanda tangan atau hadiah istimewa untuk seseorang, Très mempunyai minyak wangi yang akan menangkap keunikan personaliti anda atau saat yang ingin anda ingati selamanya. Rasai ke mewahan Très dan temui cara baru untuk mengekspresikan diri melalui wangi.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

White Net Holdings Sdn. Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

30-100

Industri

No. SSM Syarikat
Top company badge

1410172-V

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Syarikat

CBD Perdana 3, Jalan Perdana, Cyber 12, Cyberjaya, Selangor, 63000, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan