Kembali

Gisselle Liu International Sdn Bhd Gisselle Liu International Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1506220-W · 30-100 Employees ·

3 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Syarikat kami, Gisselle Liu, ditubuhkan oleh Liu Ziyin, yang mempunyai Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Sekolah Pengurusan Guanghua, Universiti Peking. Sebagai seorang pengamal budaya Cina tradisional, beliau sentiasa mempercayai bahawa apa yang dimiliki oleh sebuah negara itu juga milik dunia, untuk berkongsi budaya Cina dengan dunia, untuk melindungi dan menyebarkan budaya Cina bersama-sama. Gisselle Liu ditubuhkan pada tahun 2015, dengan ibu pejabat ASEAN terletak di Kuala Lumpur, Malaysia dan ibu pejabat China terletak di ibu kota kuno bagi 13 Dinasti - Xi'an. Saat ini, syarikat beroperasi dalam tiga sektor utama:

1. Perhiasan Sulaman adalah warisan budaya tak ternilai dari China, perhiasan yang dibuat dengan kerajinan sulaman adalah sangat seni dan tidak dapat diulangi. Puncak perhatian syarikat kami adalah pelanggan dapat mengambil bahagian dalam reka bentuk dan pengeluaran perhiasan gred yang disesuaikan, dan kami mempunyai pelbagai cara untuk memenuhi pengalaman perhiasan pelanggan yang berbeza, seperti perniagaan penyewaan perhiasan.

2. Perbankan tenaga bersama direka dengan perkongsian mudah alih dan perkongsian skrin sebagai asasnya, beroperasi dengan kecekapan dan keselesaan sebagai prinsip operasinya. Pada masa yang sama, ia mempunyai fungsi pengiklanan, mencapai pengalaman berkualiti tinggi "pinjam dan pulang semasa anda pergi" dan menyelesaikan kebimbangan anda yang kehabisan bateri. Selain itu, model perniagaan kami yang ringan dan pulangan pelaburan yang tinggi juga mendapatkan hati rakan kongsi dan pelanggan kami.

3. Bahagian fotografi perjalanan global bertujuan untuk menemui kecantikan klasik anda dan merakam kehidupan yang indah sebagai objektif perkhidmatannya; Jenama kami mempunyai 4 sub-jenama, termasuk Jinxiu Datang, Dongchen Shadowmaker, dan Ji Xian. Yang sedang berkembang serentak. Kami bertujuan untuk merakam kecantikan klasik dan moden anda dan membuat imej keabadian anda dan memori anda.

Di masa hadapan, syarikat akan menyediakan perkhidmatan bagi Jalur Satu Sabuk Satu Jalan dalam komoditi pengimportan/eksportan secara borong, pertukaran budaya dan bidang lain.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Gisselle Liu International Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

30-100

Industri

No. SSM Syarikat
Top company badge

1506220-W

Peluang Pekerjaan

3

Alamat Syarikat

Jalan Bukit Bintang 168, Bukit Bintang, WP Kuala Lumpur, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Jewelry Business Development Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR7,000.00 Per Month
Closing
11 May 2024

Accountant Sepenuh Masa

MYR4,000.00 - MYR6,000.00 Per Month
Closing
11 May 2024

Product Consultant Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR7,000.00 Per Month
Closing
11 May 2024