Kembali

CF Gifts Trading CF Gifts Trading is top company

Company SSM No 002859101-A · <30 Employees ·

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Faktor-faktor kejayaan kritikal dalam kehidupan perniagaan telah berubah sepanjang tahun, tetapi satu faktor tetap menjadi resipi kejayaan yang konsisten...... Inovasi!

Inovasi adalah prinsip panduan kami, dan itulah sebabnya kami di CF Corporate Gifts di Malaysia percaya bahawa pelbagai item premium dan hadiah pameran kami akan terus memberi inspirasi dan menjadi penting bagi keperluan pemasaran anda.

CF Corporate Gift adalah syarikat import dan eksport profesional untuk item promosi korporat dan premium yang terletak di Kuala Lumpur, Malaysia.

Di CF, kami sangat perhatian terhadap keperluan pelanggan kami, dan itulah yang menjadikan kami pemasok hadiah premium Malaysia yang reputable. Selain itu, kami juga membekalkan Hadiah Korporat dan Cenderamata Pameran yang disesuaikan seperti beg hadiah untuk pelanggan di Singapura, Thailand, dan Indonesia. Sebagai pemasok Hadiah Premium Malaysia, kami memastikan bahawa produk kami seperti Hadiah Korporat dan Hadiah Pameran serta produk berkaitan lainnya adalah pada harga yang munasabah untuk pelanggan kami di Singapura, Thailand, dan Indonesia.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

CF Gifts Trading

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<30

Industri

No. SSM Syarikat
Top company badge

002859101-A

Peluang Pekerjaan

1

Alamat Syarikat

Jalan Equine 1G , , Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Admin Assistant Sepenuh Masa

MYR1,800.00 - MYR2,800.00 Per Month
Closing
8 Oct 2023