Kembali

Dough By Meg Sdn Bhd Dough By Meg Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1511124-T · <30 Employees ·

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Dibuat dengan teliti, dibuat daripada bahan asli, dibuat baru dalam kuantiti kecil dan yang paling penting, dibuat dengan penuh rasa kasih sayang. Seperti yang dikatakan oleh nenek kita, "apa saja yang kamu lakukan, lakukanlah dengan sepenuh hati".

Ini adalah inti sebenar mengapa donat kami dibuat dari "kosong ke jayanya" dengan mengambil masa, menggunakan bahan asli dan yang paling penting, dengan semangat dan kasih sayang yang sebenar.

Segar dari dapur, bomboloni yang harum kemudiannya diisi dengan bahan istimewa yang membangkitkan selera dan dihantar terus ke pintu anda. Nikmatilah segera dalam keheningan kesegaran penuhnya untuk menikmati ledakan rasa dopamin yang hebat. Setiap gigitan pada bomboloni yang ringan dan lembut akan melepaskan ledakan rasa dan tekstur yang berimaginasi, digabungkan dengan sempurna. Dengan bereksperimen dan memperluas batasan bomboloni/donat tradisional, kami telah mencipta hidangan terbaik yang akan menghancurkan jangkaan anda dan memukau selera rasa anda!

Tidak ada yang menyatukan orang seperti makanan yang sedap. Perjalanan kami dalam menguasai doh telah menyatukan generasi orang terdekat kami dengan lebih rapat. Kegembiraan dan keajaiban makanan yang sedap!

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Dough By Meg Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<30

Industri

No. SSM Syarikat
Top company badge

1511124-T

Peluang Pekerjaan

0

Alamat Syarikat

Jalan Pju 1/41, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan