Kembali
HH Automation Sdn Bhd banner company

HH Automation Sdn Bhd HH Automation Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1141523-W · <50 Employees · Engineering / Technical Consulting

Tentang HH Automation Sdn Bhd

HH Automation Sdn Bhd adalah pereka dan pengeluar penyelesaian pengimpal otomatik bersepadu. Kami menyediakan produk-produk berkualiti tinggi dan canggih, terutamanya sistem pengimpal orbital, sistem pengimpal Plasma / TIG / MIG automatik besar, pemotongan plasma & laser, dan sistem pengimpal robot.

Dengan rangkaian lengkap kelengkapan perkilangan, pengukuran, pemeriksaan, dan analisis, seperti pusat mesin CNC berkualiti tinggi, meja pemotongan otomatik, dan sistem pengimpal robot automatik, dan lain-lain, ia membolehkan HH Automation Sdn Bhd menjalankan pengeluaran massal moden berdasarkan penyelidikan dan pembangunan yang kukuh, pembuatan, perkhidmatan, dan latihan.

Pelbagai produk kami termasuk sistem pengimpal orbital automatik, sistem pengimpal automatisasi, sistem pengimpal robot, dan sistem pengecatan automatik. Selain sistem-sistem standard ini, kami juga menghasilkan beberapa sistem pengimpal yang disesuaikan setiap tahun untuk memenuhi keperluan pelanggan. Sistem pengimpal yang kami hasilkan sesuai digunakan dalam pelbagai industri di mana kualiti dan kecekapan pengimpalan adalah penting.

Kami telah memperoleh pengalaman yang kaya dalam seni pengimpalan selama beberapa dekad dengan menyediakan sistem pengimpal kepada pelanggan dalam pelbagai sektor, seperti minyak & gas, petrokimia, dandang & penukar haba, pesisiran, pembinaan kapal, tenaga nuklear, penjanaan tenaga, farmaseutikal, makanan & minuman, tekanan tinggi kapal, semikonduktor, tenusu, pembinaan jurutera, lokomotif, perlombongan, pertahanan, dan sebagainya.

Album HH Automation Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of HH Automation Sdn Bhd - image no.1
Album of HH Automation Sdn Bhd - image no.2
Album of HH Automation Sdn Bhd - image no.3
Album of HH Automation Sdn Bhd - image no.4

Maklumat HH Automation Sdn Bhd

Nama Syarikat

HH Automation Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

<50

Industri

Engineering / Technical Consulting

No. SSM Syarikat
Top company badge

1141523-W

Peluang Pekerjaan

0

Alamat HH Automation Sdn Bhd

No. 1, Lorong Sungai Puloh 1A/KU6, Excellent Technology Park, Kawasan Perindustrian Sungai Puloh, Klang, Selangor, 42100, Malaysia