Kembali
Catalyst Education Sdn Bhd banner company

Catalyst Education Sdn Bhd Catalyst Education Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1076951-K · <50 Employees · Education / Training

7 Peluang Pekerjaan

Tentang Catalyst Education Sdn Bhd

Catalyst Education ialah sebuah institusi pendidikan yang berdaftar di bawah KPM. Di sini, kami menyediakan tuisyen untuk semua subjek bagi pelajar sekolah rendah hingga sekolah menengah, serta menyediakan perkhidmatan penjagaan siang. Pada tahun 2020, kami memperkenalkan kelas dalam talian untuk pelajar Malaysia, merangkumi pelbagai kursus. Syarikat ini bertujuan untuk penjajaran digital dengan membangunkan beberapa aplikasi untuk meningkatkan pengalaman pembelajaran. Sebagai sekolah pendidikan menyeluruh, kami sentiasa sedia untuk membuka jalan bagi pelajar di perjalanan mereka.

Visi Kami:

Kami berusaha untuk menanam dan memupuk bakat-bakat generasi akan datang termasuk pelajar dan guru di Malaysia.

Misi Kami:

Kami menyediakan perkhidmatan pendidikan berkualiti kepada pelajar sekolah dengan kaedah yang dimodenkan dan alat teknologi oleh pasukan Catalyst yang berkemahiran.

Nilai-nilai Kami:

Kerja Berpasukan - Kami bekerja secara kolaboratif sebagai satu pasukan untuk mencapai matlamat kami. Setiap individu bekerjasama, mengambil bahagian secara aktif, menghargai perbezaan individu dan memberi maklum balas yang konstruktif untuk mencapai matlamat bersama.

Bertanggungjawab - Kami memeluk dan mengintegrasi pertanggungjawaban ke dalam setiap perkara yang kami lakukan, menghormati komitmen kami dan reputasi syarikat kami. Kami mengambil tanggungjawab terhadap kerja kami dan berusaha untuk memberikan kecemerlangan dalam pengurusan diri dalam mencari penyelesaian.

Pertumbuhan - Kami sentiasa berusaha untuk berkembang sebagai individu dan sebagai syarikat. Setiap individu kami bersemangat dalam perkembangan diri, terus berkembang, dan mencari peningkatan untuk membawa hasil terbaik untuk semua orang.

Inovatif - Kami mendorong perubahan dengan membuat keputusan yang berkesan dengan mindset menang-menang dalam gambaran besar setiap situasi. Kami berfikir di luar kotak, sentiasa dikemaskini, bergerak dari idea ke tindakan, dan mengambil risiko yang dikira jika perlu.

Maklumat Catalyst Education Sdn Bhd

Nama Syarikat

Catalyst Education Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Education / Training

No. SSM Syarikat
Top company badge

1076951-K

Peluang Pekerjaan

7

Laman Web Syarikat

https://www.catalyst.edu.my/

Alamat Catalyst Education Sdn Bhd

37-1 Lorong Batu Nilam 21 b Bandar Bukit Tinggi 2, Klang, Selangor, 41200, Malaysia

Peluang Perkerjaan Catalyst Education Sdn Bhd

Lihat Semua

Sales Admin Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
8 Mar 2024

Teaching Assistant Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
8 Mar 2024

English Teacher Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
8 Mar 2024