Kembali
MPS Malaysia Sdn Bhd banner company

MPS Malaysia Sdn Bhd MPS Malaysia Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1239656-H · 50-200 Employees · IT / Software

8 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

MPS Malaysia Sdn Bhd (MPS) adalah pembekal global untuk perundingan inovatif, teknologi, dan pengurusan aplikasi serta perkhidmatan sokongan. Kami menawarkan pelbagai penyelesaian dan perkhidmatan termasuk pembangunan, integrasi, pelaksanaan, penghosan dan pengurusan hayat penuh aplikasi perniagaan yang khusus kepada industri.

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri, disamping kemampuan kami untuk menyediakan penyelesaian bersepadu yang cekap dan kos berpatutan dari pusat luar pantai kami membolehkan MPS Solutions untuk menawarkan peningkatan dalam kecekapan dan prestasi kepada pelanggan dalam persekitaran perniagaan mereka dan persekitaran e-Perniagaan.

Satu benang merah dalam semua keupayaan dan penawaran kami adalah komitmen kami terhadap kualiti. Pakar-pakar kami dilatih secara ketat dalam penggunaan Sistem Pengurusan Kualiti MPS Solutions dan berkomitmen untuk penilaian dan pembaharuan berterusan terhadap proses kami. Kami menjalankan ujian menyeluruh, jaminan kualiti dan ulasan projek pada setiap peringkat penting pembangunan untuk memastikan aplikasi yang bebas dari kesilapan dihuraikan.

MPS mematuhi proses kualiti secara tegas untuk memastikan projek kami disampaikan tepat pada masanya dan dalam bajet. Kami menggunakan metodologi pelaksanaan yang terbukti, metodologi peningkatan, alat penjejakan, dan audit Jaminan Kualiti Pengurusan Projek untuk memastikan kejayaan projek. Pengurus projek kami adalah PMP bersijil dari Project Management Institute.

MPS ADALAH RAKANAN ANDA UNTUK KEJAYAAN.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

MPS Malaysia Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat
Top company badge

1239656-H

Peluang Pekerjaan

8

Alamat Syarikat

Menara Zurichjalan Dato Abdullah Tahir 15, Johor Bahru, Johor, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Digital Marketing Manager Sepenuh Masa

SGD3,000.00 - SGD5,000.00 Per Month
Closing
21 Sep 2024

Copier Technician Sepenuh Masa

SGD2,300.00 - SGD3,220.00 Per Month
Closing
21 Sep 2024

Inside Sales Specialist (SAP B1) Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR4,000.00 Per Month
Closing
21 Sep 2024