Kembali
The Futuristic Group Sdn Bhd banner company

The Futuristic Group Sdn Bhd The Futuristic Group Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1419936-K · <50 Employees · Advertising / Marketing

2 Peluang Pekerjaan

Tentang The Futuristic Group Sdn Bhd

Kami merupakan agensi pemasaran digital terkemuka di Malaysia, memberikan pertumbuhan dan kejayaan perniagaan yang transformatif dengan menggunakan SEO, PPC dan pemasaran media sosial. Apabila anda bergabung dengan GoFuturistic, kami akan menterjemahkan matlamat dan objektif digital anda menjadi pertumbuhan dan kejayaan perniagaan.

Gambarkan kami sebagai kepingan yang hilang dalam teka-teki pemasaran digital anda yang akan memahami perniagaan dan matlamat anda, selari dengan keperluan pelanggan dan audiens anda. Didorong oleh data dan dikuatkan oleh semangat, GoFuturistic bertujuan untuk menjadi sebahagian penting dalam perniagaan anda dan menjadi rakan yang dipercayai dan dihargai.

Pakar pemasaran digital kami yang bersemangat, dengan latar belakang yang pelbagai dan pengalaman yang luas, telah menjadikan kami memperoleh akreditasi, termasuk Rakan Premier Google Ads, sambil bercita-cita untuk menjadi agensi pemasaran digital terbaik di Malaysia.

Pasukan pakar pemasaran digital kami yang berpangkalan di Kuala Lumpur bekerjasama untuk terus menyediakan penyelesaian segera kepada perniagaan dengan menyediakan cara yang bijak dalam perkhidmatan reka bentuk laman web profesional, pemasaran media sosial yang bijak, strategi pemberian jenama kandungan yang unik, pulangan pelaburan yang tinggi dengan perkhidmatan SEO Google, serta perkhidmatan pendengaran media sosial yang komprehensif dan teliti.

Jangkau, libatkan dan tukar pelanggan anda melalui pengiklanan di Facebook dan perkhidmatan iklan Google atau Bayar Per Klik, termasuk iklan pembelian Google, iklan GDN, dan platform terbesar sepanjang masa, iaitu pengiklanan YouTube.

Maklumat The Futuristic Group Sdn Bhd

Nama Syarikat

The Futuristic Group Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Advertising / Marketing

No. SSM Syarikat
Top company badge

1419936-K

Peluang Pekerjaan

2

Alamat The Futuristic Group Sdn Bhd

Jalan Desa Aman 1 2, Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia

Peluang Perkerjaan The Futuristic Group Sdn Bhd

Graphic Designer Sepenuh Masa

MYR2,800.00 - MYR3,000.00 Per Month
Closing
18 Mar 2024

Digital Marketing Executive Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR3,500.00 Per Month
Closing
18 Mar 2024