Kembali
Aaz Global Sdn Bhd banner company

Aaz Global Sdn Bhd

Company SSM No 849358-u · 50-200 Employees · Repair / Maintenance

0 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

AAZ GLOBAL SDN BHD (**9358-U) telah ditubuhkan pada 10hb Mac 2009 sebagai sebuah syarikat 100 % BUMIPUTERA. Kerja-kerja perkhidmatan dan pembekalan adalah kerja utama bagi syarikat ini. AAZ GLOBAL SDN BHD telah diasaskan oleh En. Mohd Azreen Bin Mohd Nawawi selaku Pengarah Urusan syarikat ini.

Sebagai sebuah syarikat BUMIPUTERA yang mempunyai latar belakang dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal & Elektrikal, AAZ GLOBAL SDN.BHD mempunyai satu gabungan kumpulan pekerja yang berpengalaman, berkemahiran tinggi, terlatih dan berdaya saing.

Pengarah Urusan kami, Encik Mohd Azreen mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal & Elektrikal. Beliau telah banyak berurusan dan bekerjasama dengan pelbagai syarikat mahupun Organisasi Kerajaan, Berkanun atau Swasta. Syarikat AAZ GLOBAL SDN BHD telah menjadi salah sebuah syarikat yang teguh. Berserta dengan kelengkapan dan kemudahan yang dimiliki oleh syarikat ini, pihak mampu memberikan perkhidmatan yang terbaik dan kepuasan yang optimum.

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

Aaz Global Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Repair / Maintenance

No. SSM Syarikat

849358-u

Peluang Pekerjaan

0

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan