Kembali
Furla banner company

Furla Furla is top company

Company SSM No 189445-T · 51-200 Employees · Journalism

Tentang Furla

Sertai Furla - Kecemerlangan dalam Kraf Kulit dan Keanggunan Mewah!

Selamat datang ke Furla, sebuah jenama mewah Itali yang telah berada dalam industri barangan kulit sejak tahun 1927. Syarikat ini terkenal dengan penghasilan beg tangan mewah dan aksesori. Furla diasaskan di Bologna (Emilia-Romagna), Itali pada tahun 1927 oleh Aldo Furlanetto, yang memulakan perniagaan dengan menjual aksesori wanita secara pukal.

Perjalanan Penuh Gemilang

Ketika Furla dibuka pada tahun 1955 di Bologna, ianya menandakan permulaan satu era baru. Pada tahun 1970-an, anak-anak Aldo Furlanetto iaitu Carlo, Paolo, dan Giovanna Furlanetto turut membantu dalam perniagaan.

Pada dekad yang sama, Furla melancarkan koleksi beg pertamanya. Pada awal tahun 1990-an, Furla mula membuka kedai dan cawangan di seluruh dunia.

Komited kepada Bakat Muda

Pada tahun 2007, Furla menyambut ulang tahun ke-80 dengan projek "Furla Talent Hub". Pada tahun 2008, Giovanna Furlanetto menubuhkan Fondazione Furla bagi menyokong bakat-bakat muda yang berkembang.

Kehadiran Global dan Inovasi

Pada tahun 2012, Furla membuka kedai flagship pertamanya di Bangkok, mengenalkan konsep kedai yang baharu. Pada tahun 2013, Furla menguruskan pengedaran produknya di Hong Kong, Macau, dan China, mencatat pertumbuhan di Asia.

Tahun 2015 menyaksikan pembukaan Palazzo Furla di Milan, ibu kota fesyen Itali. Pada tahun 2018, Furla memperoleh kilang pengeluaran Effeuno Srl di Tuscany; pada tahun yang sama, jualan Furla meningkat lebih dari dua kali ganda kepada 513 juta euro, dan syarikat itu menyelesaikan pembelian rangkaian pengedaran runcit di China.

Kecemerlangan Berkekalan

Pada tahun 2019, syarikat mengumumkan komitmennya untuk hanya menggunakan bulu tiruan dalam koleksi produknya, menggambarkan sikap etika dan mesra alam.

Sertai Kami - Bentuk Masa Depan Mewah

Terokai peluang kerjaya yang menarik di Furla dan menjadi sebahagian daripada warisan yang menyatu padu tradisi dengan inovasi. Jika anda bersemangat terhadap kraf tangan, kegemilangan, dan mahu menyumbang kepada jenama yang mencerminkan keanggunan, Furla mengundang anda untuk memulakan perjalanan kecemerlangan bersama kami.

Mohon Sekarang - Tingkatkan Kerjaya Anda dengan Furla, Tempat Keindahan Berjumpa Inovasi!

Maklumat Furla

Nama Syarikat

Furla

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Journalism

No. SSM Syarikat

189445-T

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://www.furla-malaysia.com/

Alamat Furla

Lot 1.05, Level 1, 1, First Avenue, Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor, 47800, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini