Kembali

DH SSC Malaysia Sdn. Bhd. DH SSC Malaysia Sdn. Bhd. is top company

Company SSM No 1328004-K · >100 Employees · Call Center / BPO

2 Peluang Pekerjaan

Tentang Kami

Foodpanda Malaysia bermula dengan satu matlamat utama: untuk menjadi perkhidmatan penghantaran makanan yang paling mudah di negara ini. Kini, setelah 2 tahun beroperasi dengan jayanya di 6 bandar utama di Malaysia, kami telah memikat hati ramai pelanggan yang gembira. Dengan menggunakan aplikasi mudah alih atau laman web, sesiapa sahaja boleh mencari restoran kegemaran berdekatan dan membuat pesanan hidangan, minuman, malah barang-barang runcit pilihan mereka. Sama ada untuk penghantaran sarapan, makan tengahari atau makan malam, foodpanda adalah tempat utama untuk membuat pesanan makanan dari mana-mana jenis restoran di seluruh Malaysia. Kami percaya makanan membawa kenikmatan dan proses pesanan makanan sepatutnya cepat dan menyeronokkan.

“Tiada cinta yang lebih ikhlas daripada cinta kepada makanan.” - George Bernard Shaw

Adakah anda menyukai makanan dan keselesaan yang disatukan? Jika ya, anda pasti akan menyukai foodpanda. foodpanda (huruf kecil 'f') adalah cara paling digemari di dunia untuk membuat pesanan makanan dalam talian. Dengan ratusan restoran bersedia menerima pesanan melalui laman web dan aplikasi mudah alih kami, tidak sepatutnya sesiapa mengalami kesukaran mencari pelbagai hidangan atau beratur panjang untuk menikmati makanan yang hebat.

Peranan ini akan berlokasi di foodpanda Central Operations, yang berfungsi sebagai Pusat Perkhidmatan Bersama untuk rantau APAC. Idealisnya, peranan ini adalah untuk individu yang mempunyai pengalaman dalam melaksanakan penambahbaikan berkaitan produk dan proses bagi pusat-pusat hubungan pelanggan, penyelesaian e-dagang yang berhadapan dengan pelanggan, atau pusat-pusat perkhidmatan bersama.

Foodpanda bermula di Singapura pada tahun 2012 dan kemudiannya dibeli oleh Kumpulan Delivery Hero pada awal Disember 2016. Kami menyediakan perkhidmatan di 11 pasaran yang berbeza di rantau APAC, termasuk Singapura, Malaysia, Taiwan, Thailand, Filipina, Hong Kong, Taiwan, Pakistan & Bangladesh. Pada akhir tahun lalu, kami melancarkan 3 pasaran baru iaitu Laos, Myanmar, Cambodia & Jepun.

Perkhidmatan kami tidak terhad hanya kepada penghantaran makanan. Kami telah meluaskan perkhidmatan kami ke dalam bidang barang-barang runcit dan mempunyai pasar raya dalam talian sendiri yang dikenali sebagai Pandamart dan juga Panda Now di beberapa pasaran.

Negara-negara seperti Singapura & Thailand menyediakan perkhidmatan unik tambahan seperti dapur kami sendiri, makanan dari gerai hawker dan penjaja makanan jalanan. Matlamat kami adalah untuk menguasai pasaran penghantaran di seluruh rantau APAC.

Di Foodpanda, kami bersemangat untuk menyampaikan kegembiraan kepada kehidupan pelanggan melalui perkhidmatan kami. Kami sentiasa mencari individu berbakat yang berkongsi semangat kami untuk memberikan pengalaman pelanggan yang luar biasa. Jika anda berminat untuk menyumbang kepada pertumbuhan organisasi yang berkembang pesat dan dinamik, jelajahi peluang kerjaya menarik yang kami tawarkan. Sertailah kami, dan bersama-sama kita menerajui pasaran penghantaran di seluruh rantau APAC!

Maklumat Syarikat

Nama Syarikat

DH SSC Malaysia Sdn. Bhd.

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

>100

Industri

Call Center / BPO

No. SSM Syarikat
Top company badge

1328004-K

Peluang Pekerjaan

2

Alamat Syarikat

Unit A-3A-2, Level 3A, Block A, Southgate Commercial Centre, No.2, Jalan Dua, Off Jalan Chan Sow Lin, WP Kuala Lumpur, 55200, Malaysia

Muat Naik Resume Anda Di Sini

Peluang Pekerjaan

Customer Service Executive (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR2,500.00 - MYR3,500.00 Per Month
Closing
14 Nov 2023

Commercial Executive (Tw/Sg) Sepenuh Masa

MYR3,000.00 - MYR4,000.00 Per Month
Closing
14 Nov 2023