Kembali
Aist Malaysia Sdn Bhd banner company

Aist Malaysia Sdn Bhd Aist Malaysia Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1305557-H · 51-200 Employees · Transportation / Logistics

Tentang Aist Malaysia Sdn Bhd

Selamat datang ke AIST Malaysia Sdn. Bhd. (Perkhidmatan Maxim E-hailing)!

Di AIST Malaysia, kami komited untuk mencipta teknologi inovatif bagi pesanan perjalanan, pengangkutan kargo, pembelian dan penghantaran. Misi kami adalah untuk terus meningkatkan perniagaan kami dengan tahap digitalisasi yang lebih tinggi, dengan memperkenalkan alat-alat moden untuk kerja yang lebih cekap.

Maxim merupakan perkhidmatan pengangkutan atas talian yang mempunyai kehadiran di lebih daripada 15 negara dan mempunyai lebih daripada 200 cawangan di seluruh dunia. Melalui pembangunan dan inovasi yang berterusan, kami berusaha untuk meningkatkan perkhidmatan kami dalam pesanan perjalanan, pengangkutan kargo, membeli-belah, penghantaran, dan bantuan jalan raya, menjadikan perkhidmatan kami lebih moden, mudah capai, dan selamat.

Sejak beberapa tahun lalu, kami telah menerbitkan platform digital khusus industri yang membolehkan pengguna kami berinteraksi secara langsung antara satu sama lain. Pendekatan inovatif kami terhadap perniagaan dan hasrat untuk memenuhi permintaan pelanggan yang sentiasa berubah membolehkan kami mengambil bahagian aktif dalam transformasi dan penubuhan pasaran perkhidmatan pengangkutan semasa.

Syarikat kami sedang berkembang pesat di Malaysia, oleh itu kami menawarkan peluang kepada bakal pekerja kami untuk berkembang bersama-sama dengan syarikat.

Dengan bekerjasama dengan kami, anda akan menjadi sebahagian daripada kumpulan syarikat yang besar, yang terletak di kawasan geografi anda, atau anda akan mempunyai peluang relokasi untuk meluaskan batasan anda.

Kami mencari individu yang bersedia untuk menerima cabaran dan projek-projek baru yang menarik. Kami percaya bahawa kejayaan kami terutamanya bergantung kepada orang-orang yang bekerja di dalam syarikat kami.

Album Aist Malaysia Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Aist Malaysia Sdn Bhd - image no.1
Album of Aist Malaysia Sdn Bhd - image no.2
Album of Aist Malaysia Sdn Bhd - image no.3

Maklumat Aist Malaysia Sdn Bhd

Nama Syarikat

Aist Malaysia Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Transportation / Logistics

No. SSM Syarikat

1305557-H

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Media Sosial Syarikat

social mediasocial media

Alamat Aist Malaysia Sdn Bhd

22A, Tingkat 2, Jalan Putra Square 6, Kuantan, Pahang, MY