Kembali
Axiomtek (M) Sdn Bhd banner company

Axiomtek (M) Sdn Bhd

<50 Employees · Engineering / Technical Consulting

Tentang Axiomtek (M) Sdn Bhd

Selamat datang ke Axiomtek Malaysia: Tempat Di Mana Passion Bertemu Inovasi dalam Pengkomputeran Industri

Di Axiomtek Malaysia (AXMY), kami bangga memupuk persekitaran kerja yang menyatu padu antara profesionalisme dan suasana mesra dan selesa. Ditetapkan di bawah program rakan kongsi bersama Axiomtek Taiwan, AXMY telah menjadi pusat sokongan yang kukuh dan cepat dalam menyampaikan penyelesaian pengkomputeran industri yang terkini ke rantau ini.

Mengapa Pilih Axiomtek Malaysia Sebagai Tempat Kerja Anda:

Pusat Inovasi: Menjadi sebahagian daripada pasukan yang berkembang dengan inovasi. Axiomtek Malaysia khusus dalam PC industri yang disesuaikan, PC terbenam, PC panel sentuh, dan komputer industri yang tahan lasak, menyediakan penyelesaian yang disesuaikan di pelbagai sektor industri seperti automasi, pengangkutan, utiliti, tenaga, keselamatan rangkaian, penjualan tiket, dan banyak lagi.

Budaya Kolaboratif: Di AXMY, kerjasama bukan hanya sekadar kata-kata isapan jempol; ia terkandung dalam budaya kami. Bekerja bahu-membahu dengan para profesional berbakat yang berkongsi semangat untuk mengekalkan batasan dan mencari penyelesaian kreatif.

Peluang Pertumbuhan: Di AXMY, kami memahami kepentingan pertumbuhan profesional. Kami menyediakan laluan untuk pembelajaran berterusan, pembangunan kemahiran, dan kemajuan kerjaya. Kejayaan anda adalah kejayaan kami, dan kami melabur dalam perjalanan anda bersama kami.

Cara Untuk Menyertai Pasukan Kami:

Terokai peluang kerjaya yang mengujakan di Axiomtek Malaysia dan menjadi sebahagian daripada syarikat yang menghargai inovasi, kerjasama, dan perkembangan profesional. Semak kekosongan jawatan kami pada masa kini dan ambillah langkah pertama ke arah kerjaya yang memberi ganjaran dalam bidang pengkomputeran industri yang dinamik.

Sertai Axiomtek Malaysia - Di Sini, Tempat Kerjaya Anda Menemui Cakrawala Seterusnya dalam Inovasi Industri.

Album Axiomtek (M) Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Axiomtek (M) Sdn Bhd - image no.1
Album of Axiomtek (M) Sdn Bhd - image no.2
Album of Axiomtek (M) Sdn Bhd - image no.3
Album of Axiomtek (M) Sdn Bhd - image no.4

Maklumat Axiomtek (M) Sdn Bhd

Nama Syarikat

Axiomtek (M) Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Engineering / Technical Consulting

No. SSM Syarikat

-

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Alamat Axiomtek (M) Sdn Bhd

16, Jalan Tandang 51/205A, Seksen 51, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

Video Axiomtek (M) Sdn Bhd