Kembali
Chin Huat banner company

Chin Huat Chin Huat is top company

<50 Employees · Retail / Merchandise

1 Peluang Pekerjaan

Tentang Chin Huat

Ditubuhkan di Selayang, Kuala Lumpur, dengan pengalaman lebih dari tiga dekad, Chin Huat, merupakan salah satu pengedar borong dan pengimport buah-buahan segar terkemuka. Khusus dalam mendapatkan buah-buahan dan sayuran terbaik, kami bangga dengan komitmen kami terhadap kualiti dan kesegaran.

Diterajui oleh slogan kami, "Harvesting Freshnes" kami berusaha untuk menyediakan pelanggan kami dengan kesegaran yang tidak tertandingi dan produk berkualiti tinggi. Dengan pasukan yang berdedikasi dan pengalaman industri yang meluas, kami dengan teliti memilih setiap produk untuk memastikan ia memenuhi piawaian ketat kami sebelum sampai kepada pelanggan kami.

Di Chin Huat, misi kami adalah mudah: untuk menawarkan produk segar pada harga yang paling kompetitif. Kami berusaha untuk membina hubungan jangka panjang dengan pembekal dan pelanggan kami, memupuk kepercayaan dan kebolehpercayaan dalam setiap urus niaga.

Sama ada anda seorang peruncit, restoran, atau pengedar, anda boleh bergantung kepada kami untuk menghantar pilihan buah-buahan dan sayuran terbaik dengan cepat dan efisien. Alami perbezaannya dengan Chin Huat, di mana kesegaran bertemu dengan kualiti setiap masa.

Maklumat Chin Huat

Nama Syarikat

Chin Huat

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

Retail / Merchandise

No. SSM Syarikat

-

Peluang Pekerjaan

1

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat Chin Huat

Lot. 17482, Jalan 2, Taman Selayang Baru, Batu Caves, Selangor

Peluang Perkerjaan Chin Huat

Sales Coordinator Sepenuh Masa

MYR2,500 - MYR3,000 Per Month
Closing
13 Jun 2024