Kembali
GoBuddy Malaysia banner company

GoBuddy Malaysia

Company SSM No 1516111-P · <50 Employees · IT / Software

3 Peluang Pekerjaan

Tentang GoBuddy Malaysia

Sertai Pasukan GoBuddy Malaysia: Menjadi Sebahagian daripada Perjalanan Menarik Kami!

Semuanya bermula dengan satu soalan yang mendorong sekumpulan individu yang sangat berambisi, optimis, dan berpengalaman untuk menganjurkan acara luar talian bagi membangunkan syarikat di Kuala Lumpur, Malaysia pada tahun 2021.

GoBuddy adalah aplikasi mudah alih media sosial yang baharu yang menyampaikan cara yang sihat, selamat, dan selamat untuk menghubungkan orang dengan minat yang sama dan menjadikan mereka BEST BUDDIES! Kami mempunyai pelbagai pembantu buddy dengan minat dan hobi yang berbeza untuk anda berinteraksi, anda akan dapat berjumpa dan berinteraksi yang sesuai dengan kegemaran anda.

GoBuddy bukan hanya aplikasi media sosial yang lain; ia adalah komuniti yang hidup di mana individu dari pelbagai lapisan masyarakat berkumpul untuk berkongsi minat dan hobi mereka. Sama ada anda seorang penggemar kecergasan, peminat makanan, pengembara yang tekun, atau pencinta muzik, GoBuddy mempunyai sesuatu untuk semua orang. Pelbagai pembantu buddy kami memastikan bahawa anda akan menjumpai individu yang seiras dengan anda untuk berinteraksi dan membina persahabatan yang berkekalan.

Sertai Kami

• Platform Inovatif: Sertai inisiatif yang revolusioner yang sedang mengubah cara orang berhubung dan berinteraksi dalam talian. Di GoBuddy, inovasi adalah di pusat segala-galanya.

• Pasukan Dinamik: Sertai pasukan individu yang penuh semangat yang komited untuk mencipta impak positif dan mendorong hubungan yang jujur dalam komuniti kami. Di GoBuddy, kami menghargai kerjasama, kreativiti, dan pertumbuhan berterusan.

• Peluang untuk Pertumbuhan: Sebagai sebuah syarikat yang berkembang pesat, GoBuddy menawarkan peluang yang banyak untuk kemajuan kerjaya dan pembangunan profesional. Sama ada anda berminat dalam pemasaran, teknologi, atau pengalaman pelanggan, terdapat ruang untuk pertumbuhan dan penjelajahan dalam organisasi kami.

Sertai Kami Hari Ini

Sedia untuk menjadi sebahagian daripada sesuatu yang luar biasa? Sertai pasukan GoBuddy Malaysia dan menjadi sebahagian daripada perjalanan kami yang menarik untuk menentukan semula media sosial dan mewujudkan hubungan yang bermakna yang berlangsung sepanjang hayat. Terokai jawatan yang tersedia dan ambil langkah pertama untuk menjadi sebahagian daripada keluarga GoBuddy. Mari buat setiap hubungan bermakna di GoBuddy Malaysia!

Maklumat GoBuddy Malaysia

Nama Syarikat

GoBuddy Malaysia

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat

1516111-P

Peluang Pekerjaan

3

Media Sosial Syarikat

social media

Alamat GoBuddy Malaysia

E-3-36 Plaza Arkadia, No. 3, Jalan Intisari Perdana, Desa Park City, WP Kuala Lumpur

Peluang Perkerjaan GoBuddy Malaysia

Admin Assistant Sepenuh Masa

MYR2,500 - MYR3,500 Per Month
Closing
9 Jul 2024

Junior Marketing / Senior Marketing Sepenuh Masa

MYR3,000 - MYR5,000 Per Month
Closing
29 Jun 2024

Digital Marketing Specialist Sepenuh Masa

MYR4,500 - MYR6,000 Per Month
Closing
4 Jul 2024