Kembali
Me Pro International Sdn Bhd  banner company

Me Pro International Sdn Bhd Me Pro International Sdn Bhd  is top company

Company SSM No 1428622-K · <50 Employees · IT / Software

2 Peluang Pekerjaan

Tentang Me Pro International Sdn Bhd

MEPRO GROUP CORPORATION, sebagai sebuah syarikat konglomerat, terdiri daripada pelbagai jenis perniagaan yang beroperasi di bawah satu payung organisasi. Entiti individu kami, atau anak syarikat, secara tradisinya terlibat dalam pelbagai industri yang mungkin tidak berkait antara satu sama lain. Kumpulan MePRO sebagai sebuah konglomerat terbentuk dengan misi untuk maksimumkan nilai untuk pihak berkepentingan kami, mengurangkan risiko kewangan dengan menyebarkan pelaburan di pelbagai industri, mendapat faedah dari aliran pendapatan yang lebih luas, dan berkongsi sumber untuk kecekapan dan keberkesanan yang lebih besar.

Visi

Kami berkomitmen untuk membina sebuah syarikat awam yang memberikan nilai kepada pemegang saham, pekerja, dan masyarakat secara global. Misi kami adalah untuk memberdayakan kemajuan manusia melalui penyelesaian terobosan dalam sektor lifetech. Dengan tumpuan pada membawa impak positif kepada dunia, kami bertujuan untuk mencipta masa depan yang mampan dan meningkatkan hasil kesihatan global melalui teknologi lifescience bertaraf tinggi kami.

Misi

Dengan menumpukan kepada pembangunan dan penyampaian produk dan perkhidmatan lifetech berkualiti tinggi, kami bertujuan untuk merevolusi cara orang menjalani dan mengalami kehidupan harian mereka. Misi kami digerakkan oleh pemahaman yang mendalam terhadap cabaran yang dihadapi oleh individu dalam pelbagai aspek kehidupan mereka, seperti kesihatan, kesejahteraan, produktiviti, dan kesejahteraan keseluruhan.

Maklumat Me Pro International Sdn Bhd

Nama Syarikat

Me Pro International Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

IT / Software

No. SSM Syarikat

1428622-K

Peluang Pekerjaan

2

Laman Web Syarikat

Alamat Me Pro International Sdn Bhd

No. 3A Floor, VO5-3A-08, Signature 1, VO5 Lingkaran SV, Sunway Velocity, Cheras, WP Kuala Lumpur

Peluang Perkerjaan Me Pro International Sdn Bhd

Sales Representative Sepenuh Masa

MYR2,200 - MYR3,000 Per Month
Closing
9 Jul 2024

Sales Representative Sepenuh Masa

Undisclosed
Closing
11 Jun 2024