Kembali
Morganfield Holdings Sdn Bhd banner company

Morganfield Holdings Sdn Bhd Morganfield Holdings Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1275898-W · 51-200 Employees · Food & Beverage

<10 Followers

Tentang Morganfield Holdings Sdn Bhd

Blues Amerika, unsur utama Midwest Amerika yang menceritakan perjalanan sejarah Amerika moden hari ini. Berkembang ketika orang Afrika Amerika yang dulunya menjadi hamba sahaya berpindah ke utara semasa Pemindahan Besar pada awal tahun 50-an ke bandar-bandar seperti Chicago, lagu-lagu bluesy-jazz akustik ini bermula sebagai muzik berasaskan sudut jalan. Walaupun begitu, muzik ini dengan cepat mendapat populariti besar dan tersebar di seluruh Amerika dengan tenaga yang sama seperti para penyokongnya.

Dengan semangat sebanyak muzik yang menyertai mereka, pekerja-pekerja juga memperkenalkan gaya masakan mereka sendiri, memutar blues Delta mereka sembari menjelajahi gairah hidup lain mereka: Makanan. Atau, dengan lebih tepatnya, tulang rusuk babi panggang gaya lama yang sangat enak, dengan dos ekstra keramahan Selatan yang memikat! Dan begitulah bermulanya Morganfield's.

Morganfield's menggabungkan dua gairah terbesar dalam hidup: muzik dan makanan jiwa yang hebat. Di tengah-tengah Morganfield's adalah hidangan ikonnya - "Sticky Bones" - tulang rusuk babi utuh, otentik, lama, yang dimasak perlahan dan diasap dalam arang dan kayu hickory hingga lembut sempurna yang menggoda selera, kemudian disapukan dengan saus pembersih rumahan yang manis dan masam. Sempurna bersama muzik blues yang baik dan kawan-kawan yang hebat!

Pada beberapa malam di Morganfield's, anda dapat merasai kegembiraan asal yang menggetarkan jari kaki era tahun 50-an yang gemuruh, kembali ke zaman ketika hidup bebas stres dan muzik serta makanan hebat berkuasa, meringankan hari panjang musim panas.

Mengapa menyertai kami?

Kami menawarkan imbuhan dan pembangunan kerjaya yang menarik seperti di bawah:

- Latihan disediakan

- Pelan pembangunan kerjaya

- Faedah perubatan

Sertai Kami Hari Ini?

Terokai peluang kerjaya yang menarik di Morganfield dan jadilah sebahagian daripada pasukan dinamik kami! Semak jawatan kosong kami dan mohon sekarang untuk memulakan perjalanan kerjaya yang memuaskan bersama kami.

 

Album Morganfield Holdings Sdn Bhd

Lihat lagi
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.1
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.2
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.3
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.4
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.5
Album of Morganfield Holdings Sdn Bhd - image no.6

Maklumat Morganfield Holdings Sdn Bhd

Nama Syarikat

Morganfield Holdings Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

51-200

Industri

Food & Beverage

No. SSM Syarikat

1275898-W

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Alamat Morganfield Holdings Sdn Bhd

D-5-10, Capital 4, No.2 Oasis Square, Jalan PJU 1a/7a Ara Damansara, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia