Kembali
Prospek Suria Sdn Bhd banner company

Prospek Suria Sdn Bhd

Company SSM No 1260673-W · 50-200 Employees · Mining

<10 Followers

Tentang Prospek Suria Sdn Bhd

Selamat datang ke Laman Kerjaya Prospek Suria Sdn Bhd (PSSB)!

Ditubuhkan pada tahun 2018, Prospek Suria Sdn Bhd (PSSB) adalah sebuah syarikat di Malaysia dan sepenuhnya dimiliki oleh Minxiong Hong Kong Mineral Energy Investment Co., Ltd., yang mengkhususkan diri dalam prospek, pembangunan, dan perkhidmatan perdagangan sumber mineral logam bukan ferus.

Kami di PSSB akan mematuhi dasar korporat "Maju dengan stabil dan mencapai faedah jangka panjang", dengan "inovasi teknologi dan pengurusan kreatif" sebagai daya pemacu, untuk membuat PSSB menjadi lebih kukuh dan besar, meningkatkan pendapatan jualan dan nisbah sumbangan keuntungan produk baru melalui inovasi teknologi, serta menstabilkan PSSB melalui pembinaan sistem dan budaya korporat.

Syarikat kami tidak hanya memiliki perlombongan emas, perlombongan vanadium dan perlombongan batu arang di China, malah mempunyai perniagaan di pelbagai negara. Malah, syarikat kami memiliki sumber bijih tungsten sejumlah 500,000 tan, lebih daripada 400,000 tan sumber bumi langka, dan lebih daripada 600,000 tan bijih vanadium, yang merangkumi logam bukan ferus seperti bumi langka, tungsten, emas, kuprum, plumbum dan zink. Sementara itu, syarikat kami mempunyai tiga syarikat kelas pertama dan dua syarikat luar negara. Kami telah membina dan mengoperasikan beberapa projek pembangunan perlombongan yang mencapai taraf terkenal di China, New Zealand, dan negara-negara serta kawasan lain.

Keunggulan utama PSSB adalah inovasi, terutamanya inovasi sains dan teknologi. Dalam aspek penerokaan geologi, kitar semula menyeluruh bagi sumber yang rendah dan sukar diuruskan, dan pembangunan kejuruteraan berskala besar, PSSB telah menyatukan bakat teknikal dengan pengalaman praktikal dan kelebihan teknologi terkini dari China. Syarikat kami telah menarik pelbagai pakar geologi dan ahli akademik dan membentuk pelbagai pasukan profesional dan teknikal.

Kami di PSSB menganggap keselamatan dan perlindungan alam sekitar sebagai nyawa syarikat dalam mengekalkan kelangsungan dan pembangunan kami, dan secara menyeluruh mempromosikan pembinaan lombong hijau dan tamadun ekologi di Malaysia. Syarikat kami merupakan pemimpin dalam penggunaan sumber secara menyeluruh dan penunjuk penggunaan tenaga. Kami akan mengamalkan nilai korporat "Mencipta kekayaan dengan harmoni dan perkembangan selaras antara syarikat, pekerja, dan masyarakat" dan dengan aktif memenuhi tanggungjawab sosial antarabangsa.

PSSB mematuhi jalan inovasi dan pembangunan serta antarabangsa, dan berkomitmen untuk membina kumpulan perlombongan antarabangsa berteknologi tinggi dan menguntungkan dengan bergantung kepada projek berskala besar untuk memudahkan pembangunan ekonomi China dan Malaysia dengan bahan mentah mineral berkualiti tinggi.

Marilah bergabung dengan kami di PSSB dan jadilah sebahagian daripada perjalanan kecemerlangan dalam industri perlombongan. Kami mencari individu yang dinamik dan berbakat yang bersedia menghadapi cabaran dan projek baru yang menarik. Kami percaya bahawa kejayaan kami bergantung kepada orang-orang yang bekerja di syarikat kami. Sertailah kami dan bersama-sama kita cipta masa depan yang lebih cerah dalam dunia sumber mineral dan pembangunan lestari.

Maklumat Prospek Suria Sdn Bhd

Nama Syarikat

Prospek Suria Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

50-200

Industri

Mining

No. SSM Syarikat

1260673-W

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

Alamat Prospek Suria Sdn Bhd

Suite 25-01, 25th Floor Menara Keck Seng 203, Jalan, Bukit Bintang, WP Kuala Lumpur, Malaysia