Kembali
SLTW Customer Services Sdn Bhd banner company

SLTW Customer Services Sdn Bhd SLTW Customer Services Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1291171-A · <50 Employees · Call Center / BPO

3 Peluang Pekerjaan

Tentang SLTW Customer Services Sdn Bhd

Selamat datang ke halaman kerjaya SLTW Customer Services Sdn Bhd!

SLTW Customer Services Sdn Bhd mengkhususkan diri dalam menyediakan perkhidmatan pelanggan kepada industri hiburan di Taiwan.

Operasi Perniagaan

Syarikat kami utamanya beroperasi dalam sektor hiburan di Taiwan, menawarkan perkhidmatan perundingan dan komunikasi kepada pelanggan di kawasan tersebut melalui platform atas talian. Kami bertujuan untuk menangani masalah pelanggan kami dan memenuhi keperluan mereka dengan berkesan melalui perkhidmatan kami.

Penubuhan

SLTW Customer Services Sdn Bhd ditubuhkan di Malaysia pada tahun 2018 untuk melayani pelanggan dalam industri hiburan Taiwan.

Lokasi: Desa Parkcity

Falsafah Perniagaan

Nilai-nilai utama kami berkisar pada tiga prinsip: Sopan, Sabar, dan Bersemangat. Ini adalah daya pendorong di sebalik operasi kami:

Sopan: Kami percaya dalam mengekalkan keperibadian yang sopan dan memperlakukan setiap aspek kerja dan kehidupan dengan hormat, memastikan kebahagiaan bagi diri sendiri dan orang lain.

Sabar: Kesabaran dan ketekunan adalah sangat penting dalam apa jua pekerjaan perkhidmatan pelanggan. Kami berusaha untuk mengekalkan pendekatan positif dan sabar, mencipta kepuasan mutlak bagi pelanggan kami.

Bersemangat: Kami menghadapi setiap tugasan dengan bersemangat dan tekad, tidak pernah mudah putus asa, dan sentiasa berusaha untuk kejayaan. Sama ada dalam berurusan dengan orang atau tugasan, kami percaya bahawa mengekalkan semangat membawa kepada harapan dan kejayaan.

Sertailah kami di SLTW Customer Services Sdn Bhd dan mulakan kerjaya yang memuaskan di mana kemahiran dan bakat anda dihargai dan dibangunkan. Mari kita bekerjasama untuk mencipta masa depan yang lebih cerah dalam industri perkhidmatan pelanggan!

Maklumat SLTW Customer Services Sdn Bhd

Nama Syarikat

SLTW Customer Services Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Multinational

Saiz Syarikat

<50

Industri

Call Center / BPO

No. SSM Syarikat

1291171-A

Peluang Pekerjaan

3

Peluang Perkerjaan SLTW Customer Services Sdn Bhd

Business & Admin Assistant (Noon Shift) (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR2,600 - MYR3,200 Per Month
Closing
15 Jun 2024

Business & Admin Assistant (Night Shift) (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR2,800 - MYR3,500 Per Month
Closing
27 Jun 2024

Business Development Representative (Mandarin Speaker) Sepenuh Masa

MYR6,000 - MYR10,000 Per Month
Closing
15 Jun 2024