Kembali
Taxman Sdn Bhd banner company

Taxman Sdn Bhd Taxman Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1428563-P · <50 Employees

Tentang Taxman Sdn Bhd

Kami menyediakan perkhidmatan profesional dalam Bidang Cukai dan Penasihatan bagi pelbagai sektor perniagaan, kerajaan, dan bukan untung.

Sejarah Taxman di Malaysia boleh ditelusuri kembali ke tahun 2004, dan firma ini telah berkembang menjadi sebahagian daripada organisasi global Taxman yang terdiri daripada firma-firma perkhidmatan profesional bebas yang beroperasi di 3 negara dan wilayah, dan pada tahun kewangan 2021, hampir 850 orang bekerja di firma-firma ahli di seluruh dunia. Dengan pasukan serata negara yang terdiri daripada lebih daripada 850 staf di 13 pejabat, kami bekerja bersama dengan pelanggan kami untuk mengintegrasikan pendekatan inovatif dan kepakaran mendalam untuk memberikan hasil yang nyata.

Kami menyediakan perkhidmatan profesional dalam Bidang Cukai dan Penasihatan bagi pelbagai sektor perniagaan, kerajaan, dan bukan untung. Fokus kami terhadap pengetahuan industri dan negara membantu kami menyampaikan individu yang luar biasa dengan pengetahuan intim mengenai isu-isu perniagaan klien kami yang khusus, kepakaran industri yang mendalam, serta komitmen tinggi terhadap keunggulan perkhidmatan. Selain daripada pelanggan kami, kami menyumbang secara sukarela dan kehormatan untuk memacu perubahan positif dan mampan sambil meningkatkan komuniti tempat kami tinggal dan beroperasi. Kami menghargai kepelbagaian dan inklusiviti, memupuk budaya yang positif dan memotivasikan. Hasilnya, kami menarik individu yang bersemangat yang berkongsi tujuan yang sama untuk 'Mengilhami Keyakinan dan Memberdayakan Perubahan' bagi pelanggan kami dan komuniti tempat kami tinggal dan bekerja.

Maklumat Taxman Sdn Bhd

Nama Syarikat

Taxman Sdn Bhd

Jenis Syarikat

Small-Medium Enterprize

Saiz Syarikat

<50

Industri

-

No. SSM Syarikat

1428563-P

Peluang Pekerjaan

0

Laman Web Syarikat

https://taxman.com.my/

Alamat Taxman Sdn Bhd

No. 97-3A-1 Jalan Metro Perdana Barat 1 Taman Usahawan Kepong, Kepong, WP Kuala Lumpur