Back to Forum

Saya dah bkrja di syarikat skarang hampir 3tahun. Slame mase ini, sye xbrkira buat krja dgn kwn2. Ade kala smpai kje sye trgendala sbb tlg krja org (silap sye sndri tak berani brsuara). Sye xkisah semua tu walaupun dieorg brkira kje dgn sye. Mne yg mampu sye tlg. Klau dieorg xdtg sye backup kje die even ade yg department lain. (Sbb boss mntk sye tlg). Bila dieorg kuarintin, sye yg settle kn krja dieorg. Yg sedih nye, 2 minggu lepas, sorg rakan kerja & boss sye kuarintin, sye backup kje die. Die ckp wfh, sbbkn system hanya ade pd pc di office, sye bantu lah. Tp kje sye pun sye settle sndri. Pd mase tu sye xsempat nk submit vgm sbb trlalu bnyk shipment. Ste minta rakan kerja sorg tny submitkn (tp boss yg submit). Minggu lepas boss masuk &panggil saye. Die complain kerja sye teruk mase die kuarintin (silap saye sbb tlg kje org dulu). Yg sye sedih, kes mntk tlg submit vgm. Sblm ni boss sye ckp klau bz mntk tlg semua org blh buat. Tp hritu die tny sye bz sngt ke sampai 5minit punya kerja xblh buat. Saye kecewe sbb rakan kerja yg sye tlg slame 2thn lbh blh complain sye kat boss sbb sye mntk tlg 1 tu. Lps drpd tu, rakan kerja sye xtegur sye. Sye pun diam aje la, xde ape nk ckp. Sye harap Allah prmudahkn interview saya selasa ni & sye akn brhati2 dgn semua org lpsni.


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

SABARINA BINTI MUHAMMAD VEERAMOHAN
4 bulan yang lepas