Back to Forum

Conflict with Colleague 35 views • 1 answer

Rakan sekerja tak ngam, apa patut saya buat?

Saya baru je habis intern bulan 2 last month, lepastu saya diserap sebagai staff tapi saya nak berhenti sebab\ gaji yang tak memadai, terlalu rendah sehingga menyebabkan company ni every month akan tukar ganti staff. Second, bila kita tak sekepala dgn staff lain, diaoarang ada meeting ke apa, mesti tak ajak saya. walhal saya ni staff tapi bila saya lepak dengan budak intern, staff akan tarik muka and perli. saya dah bagi surat resign tapi bos mcm berat hati nak terima keputusan, dan minta on hold dulu. so, apa patut saya buat?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

A*** A****
1 tahun yang lepas