Back to Forum

Boleh ke company bayar gaji lambat sbb kita penah MIA sblm ni? Katanya nak semak balik sedangkan payslips dah keluar dan tunjuk amount yg kita dapat tapi dorg kata benda boleh hold dulu. Mmg tak logik. Lepastu seboleh2 surat bagi notis awal walaupun dah bagitau nak benti. Lepastu pasal bonus tau2 tak dapat sbb ada warning latter yg tahun lepas punya sedangkan baru dapat tadi dan dipaksa sign walaupun saya tanak. Boleh ke camtu? Ikutkan nak cau je ni sbb commitment siapa nak bayar. Company pon jenis suka cakap mulut ke mulut jetak berani nak bagi hitam putih. Kalau betul buat apa takut kan?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

N********* N***** B**** A******** S***
4 bulan yang lepas