Back to Forum

Korang saya nak tanya....saya dah dekat dua bulan ditempat baru masalah nya rakan sekerja ditempat lama masih lagi call menayakan keja2 berkaitan, ditempat baru saya masih lagi blur and nak ambk masa utk menyesuaikan diri...kadang2 letih and tertekan jadi nya sbb ganggu masa bekerja saya...kalau saya block saja agak2 patut tak? letih la mcm ni...tu la masalah nya bila hanya sorng pekerja saja yg tahu semua benda bila dah takde semua tak tahu apa..


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

N** F*******
9 bulan yang lepas