Maukerja Malaysia
3 minggu yang lepas

Hi, untuk Pengurusan Halal, min boleh sarankan awak boleh mencari di bahagian pengurusan seperti Human Resource! Boleh cuba apply di www.internsheeps.com ya.


S***** B**** D*****
3 minggu yang lepas

Intern ni seakan kuli. Sye pun pernah mcm tu dulu. Dipaksa utk stay smpai malam siapkan keje staff lain sedangkan waktu bekerja tamat jam 6. X boleh nk kata apa sbb markah di tgn mereka. Stay strong.


Syafika Emilya
1 bulan yang lepas

Saya rasa better cari luar daerah, merantau tempat orang. Cari yang ada elaun. Kita kerja macam biasa, makan minum transport kalau tak dapat elaun, semua kita tanggung sendiri, penat lagi. Saya bercerita atas pengalaman, sebelum ini saya intern, saya hanya dapat rm150 sebulan. Saya menyesal kerana menerima tawaran tersebut. Penat tak berbaloi. Tapi ... Read More


Maukerja Malaysia
3 bulan yang lepas

<p>Hi, there is no problem actually. It depends on your availability. You have to remember, internships basically the same as working experience, so if you think that you're able to do your internship in your desire place, then it would be fine.</p><p><br></p><p>I wish you all the best! You can find your internship over here</p><p><br></p><p>&gt;&g ... Read More


Maukerja Malaysia
3 bulan yang lepas

<p>Hi Izzaty, since that you stated that you like management. Then you can go to HR department or department that are related to it. You can take a look at our www.internsheeps.com for more internships opportunities. </p>


No Answer Yet


Sera
5 bulan yang lepas

<p>Hi Amalina, awak boleh dapatkan di Maukerja Library, awak boleh menggunakan contoh cover letter ya di Library tersebut di sana. :)</p>


Sera
5 bulan yang lepas

<p>awak boleh mencari internships di internsheeps.com ya. di sana awak hanya menggunakan filter untuk mendapatkan di tempat yang awak inginkan. </p>


Sera
7 bulan yang lepas

<p>Hi Ashiqin, awak boleh di www.internsheeps.com ya.</p><p>Dekat situ banyak tawaran praktikal yang awak boleh lihat, cuma pastikan resume &amp; cover letter awak dah lengkap terlebih dahulu ya!</p>


Grace Wong
7 bulan yang lepas

<p>Ini link untuk anda mencari logistik internship https://www.internsheeps.com/?q=logistic</p><p><br></p><p>Semoga Berjaya!</p>