Dapat atau tidak? Syarikat suka diam membisu pada kita selepas temuduga!
Kenapa sesetengah syarikat ni suka diam membisu lepas interview kita? Kalau tak pilih kita menjadi pekerja dia syarikat anda sekali pun, tolonglah bagi jawapan and get back to us. Bukannya buatkan kami menunggu jawapan daripada anda. Macam bagi fake hope pun ada. Kami tak marah pun kalau tak dapat kerja di syarikat itu. Rasa kecewa tu mesti la ada ... Read More

felix chua
1 bulan yang lepas

sepatutnya kita yang kena call balik sama dorg , bukan kita yg tunggu hr call blik kita , kalau tak call maka kamu tak dianggap yg kamu berminat utk bekerja sama compeny drg.


Panggilan interview yang menyakitkan hati saya. Menyesal terima invitation interview tu.
Hai semuam Saya nak meluah perasaan, saya baru saja interview kerja utk position admin executive siang tadi. Bagi saya HR tidak professional dan banyak provokasi saya berkaitan hal peribadi. awal2 lagi soalan HR dah cukup buat saya hilang senyum masa mula2 interview. soalan dia 1. kenapa anak hanya seorang? Kenapa tak mahu tambah anak? - takkan ... Read More

Mohamad Syahrizal Bin Ismail
10 bulan yang lepas

sya doakan sis good luck... moga dipermudahkan segala urusan sis🤗🤗


Lisa Marie binti Andrew
2 minggu yang lepas

hi are you still looking for the job? i have a place that currently looking for a baker. in puchong


L*** M****** B**** C** I****
11 bulan yang lepas

Salam sejahtera, jika saudara berminat bekerja di Kuala Lumpur sebagai Juru Tol, boleh tinggalkan mesej di Whatsapp 012-695 5295 atau email cv di hr.npe@ijm.com. Terima kasih.


N****** I***** B**** S**** *
1 tahun yang lepas

Hai boleh hantarkan resume ke hazadimsum@gmail.com


Jawatan kosong di gerai makan Taman Melati, Setapak.
masa : 5.00pm - 12.00am pengalaman : berpengalaman masak char kuey teow, mee hailam atau lain2 tempat : taman melati jenis perniagaan : gerai makan gaji : boleh bincang contact : 0125678858 hafiz
No Answer Yet