Ardini Marsha
4 hari yang lepas

kenapa awak kena berhenti? awak tak boleh suka hati buat rekaan untuk berhenti sebab in the end employer boleh buat background check. Kalau atas reason yang munasabah, just tell them the truth and how you counter back again. maksudnya, even you tak sambung study pun, apa kriteria yang you ada untuk buktikan yang you worth it untuk kerja kat company ... Read More


d*****
5 hari yang lepas

Depends on where you applied. if indeed yes you will be notified. Job street also i think.


Siti Sarah
2 hari yang lepas

pada pendapat saya la kan, awak tak boleh tulis macam tu sebab awak berhenti kerja sebabkan senior awak tak ajar. Nampak macam awak tak boleh independent. so saya sarankan mungkin awak boleh cakap not suitable working environment ke, or looking for a new career opportunity ke. Pastikan alasan berhenti kerja awak tu bersifat neutral, don't be too ne ... Read More


P* R***
1 minggu yang lepas

Jangan behenti, teruskan belajar walaupun result teruk, aku dulu degree second sem 1.9, abis degree 2.7 jek gpa, skrang PhD holder dah


NUR ATIKAH BINTI ABDUL AZIZ
1 minggu yang lepas

Thank you for the sharing. Buat saya tak rasa nak give up. 😊


M******* B** I*****
6 hari yang lepas

fokus study dulu time sekolah. dah masuk kolej, baru belajar cari part-time slow2. kipidap


maimunah
2 minggu yang lepas

Kalau you dah follow up, tapi seminggu masih tak ada response then saya suggest untuk move forward saja. sebab ada kemungkinan awak tak dapat. Jangan give up okay.


muhammad izzuddin bin saad
2 minggu yang lepas

rider,drive,atau