Back to Forum

Saya baru memulakan kerja di sebuah syarikat credit recovery ni, dan ketika sign agreement pada hari pertama, mereka tidak beri masa utk saya berfikir dan cuma minta saya baca dan sign kontrak agreement. Lepas dah selesai sign, dia remind lagi kalau saya nk lari, larilah, tapi nnti bersedia dgn penalti gaji darab 6bulan probation dan legal fees. Saya mmg dah tak selesa sgt bekerja kt company tu selepas dia "ckp" mcm tu.


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

M******* B**** U****
1 tahun yang lepas