Back to Forum

Conflict with Boss 45 views • 2 answer

Apa hak saya sebagai pekerja jika boss pukul saya?

Manager ni boleh ke pukul pekerja dia? Saya baru je kerja dekat syarikat ni, lebih kurang 6 bulan macam tu, tapi saya perasan manager kat sini memang dictator sikit. Dia tak adalah pukul teruk tu, tapi sikit sikit dia jentik telinga, tarik telinga. Kadang kadang, dia tampar belakang saya kuat betul. Katanya ni gurau. Saya jadi sampai takut nak pergi kerja. Nak report dengan HR, dia macam ngam dengan HR. Apa patut saya buat?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

A***** M*****
8 bulan yang lepas