Back to Forum

sy bekerja kat butik pakaian which is byk dropship. Saya hanya dapat kejar almost 300 order sehari kalau utk new release (keja smpi 11mlm smbg dirumah). Kat butik sy keja ni sentiasa nak new release,sampaikan sy dgn team (4org) tak terkejar dgn order yg tersedia ada. kena packing lg. Majikan sedar keja dia bg tu byk, tp dia ckp dah byr gaji,kena buat keja. gaji yg diberi rm1200.. Tp majikan labelkan sy sbgi takde tanggungjawab & baru minta tlg sikit,dah berkira. Saya ke yg melampau sgt. Sy ingatkan sy dah tunjukkan progress yg baik since baru 1 bulan sy bekerja di butik tu.....kena check stock lagi,cust return baju rosak,courier kt aturkan, payment, harga. :)


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

N*** A**** B**** M****** Y****
1 tahun yang lepas