S*** M*** F****
1 minggu yang lepas

zaman sekolah bolehlah kene buli or caci and all . but in a workplace , take action professionally or personally because hari hari kene pergi kerja right .


Alisha
1 minggu yang lepas

eh kenapa jadi macam tu? Hmm. susah jugak kalau dah report kat HR tapi tak buat apa apa. Saya suggest sebelum awak complain kat HR, awak kena ada bukti siap siap. so at least dia boleh dikenakan tindakan. some more dia sabotage kerja awak kot. so yeah, kalau macam ni, memang I suggest you cari bukti apa yang dia buat.


Siti Sarah
3 minggu yang lepas

Tak payah kawan dengan rakan kerja, buat pening kepala je. Kang tak ajak pergi mana mana, merajuk. Lagipun, kena selalu ingat work and personal is different.


maimunah
4 minggu yang lepas

kalau rakan sekerja awak bergaduh, memang saya suggest awak jangan masuk campur tapi kalau awak boss, then awak kena tahu dua dua belah pihak, dengar dari dua dua cerita and then baru boleh buat conclusion. haa itu suggestion saya la.


Illana Mohammad
3 minggu yang lepas

tak salah pun la balik awal. ni typical mindset orang. kalau dah siap kerja, balik la. buat bazir elektrik office je duduk lama lama.


A***** B**** A*****
3 hari yang lepas

sama kan..kita yang fed up dengan orang yg dengki ni


Illana Mohammad
1 bulan yang lepas

hmm memang akan ada orang yang mempersoalkan skop kerja orang lain ke? Hmm takut la pulak nak bekerja kalau macam ni.


Mohd Aqil
1 bulan yang lepas

<p>kalau awak hantar notis penamatan perkhidmatan dalam masa seminggu, awak kena kira dalam masa 7 hari, maksudnya 28hb tu hari last day awak.</p>