Carrucci Lewis
2 bulan yang lepas

are you looking for a job we have different vacancies at the airport now contact us via email or number for more info (+601131221309)


M*** H**** b** m*****
6 bulan yang lepas

bagi pendapat Sye perlu menasihati beliau dahulu sebelum inform boss.


S*** M*** F****
6 bulan yang lepas

zaman sekolah bolehlah kene buli or caci and all . but in a workplace , take action professionally or personally because hari hari kene pergi kerja right .


Alisha
3 minggu yang lepas

eh kenapa jadi macam tu? Hmm. susah jugak kalau dah report kat HR tapi tak buat apa apa. Saya suggest sebelum awak complain kat HR, awak kena ada bukti siap siap. so at least dia boleh dikenakan tindakan. some more dia sabotage kerja awak kot. so yeah, kalau macam ni, memang I suggest you cari bukti apa yang dia buat.


Siti Sarah
7 bulan yang lepas

Tak payah kawan dengan rakan kerja, buat pening kepala je. Kang tak ajak pergi mana mana, merajuk. Lagipun, kena selalu ingat work and personal is different.


C******* L****
2 bulan yang lepas

are you looking for a job we have different vacancies at the airport now contact us via email or number for more info (+601131221309)


Illana Mohammad
7 bulan yang lepas

tak salah pun la balik awal. ni typical mindset orang. kalau dah siap kerja, balik la. buat bazir elektrik office je duduk lama lama.


A***** B**** A*****
3 bulan yang lepas

sama kan..kita yang fed up dengan orang yg dengki ni