Back to Forum

Cerita kalini lain skit dari yang lain. aku pun tak tahu nak start dari mana. tapi satu, jangan share nama aku, kerja semua. ni cerita paling rare aka tak tahu nak cakap macam mana. rare lah. dapat bos "gay". aku ni dah berkahwin, anak pun dah 2. tapi kecik lagi la. nak dijadikan cerita aku ni bekerja la dekat satu company ni, keje bese bese je. tapi okay la. jalan kawan semua okay. masalahnya muka aku ni takde lah jambu mana, ada la hensem sikit. haha nak dijadikan cerita lepas setahun aku kerja, baru aku tahu bos aku ni gay. lepas tu, before aku tahu dia gay, aku ingat dia gurau gurau je buat but pegang tangan aku. pukul pukul punggung aku. ala, macam kita gurau dengan kawan kawan kita acah acah pegang tangan tu. ke korang gurau macam tu? entah la bagi aku biasa je. so bila dah tahu dia gay tu, aku rasa awkward la nak rapat rapat dengang dia. masalahnya bos aku ni, bila dia tahu yang aku tahu dia ni gay, makin menjadi jadi dia punga ke gay-an tu. kadang beli kan aku coffee lah pagi pagi. whatsapp aku wish morning la. bini aku pun pelik tahu tak ada orang laki ws pagi pagi kata morning. buang tebiat ke. so bila dah terbiasa tu aku lantak kan jelah. kerja kerja, habis kerja aku balik. tapi tulah, kadang kadang dia macam curi curi pandang aku, buat buat pegang aku bila bagi aku task. haihh, nak tukar kerja, aku sayang kerja aku. aku cuma tak sayang bos aku je. gila ke buang tebiat aku nak jadi gay. haha so sekarang ni aku redha je bila dia buat buat terpegang punggung aku, acah acah peluk bahu aku bila bergambar. eeeeeeeee so far tu jelah aku nak cerita dari aku. yang aku tahu pasal dia ni banyak la. yeah gay kan. tapi aku cerita pengalaman aku jelah. apa lah perasaan orang bila kena macam ni. hmm entah lah.


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

S*** S****
1 tahun yang lepas