Back to Forum

Aku kerja kat satu company ni dan aku ada sorang teammate dalam team aku yang memang tak buat kerja, kerja dia tak main game, tengok youtube. Boss pulak kalau jenis team tu perform, memang dia tak monitor dah. Yang aku geram kat sini, aku dapat tahu bonus dia sama macam kitaorang yang buat kerja ni. Patut tak aku report dengan boss aku pasal perangai teammate aku sorang ni?


Answers

Can you answer this question ?

People are looking the best Answer for this question

Asked by :

I***** M*******
7 bulan yang lepas