Kenapa tidak boleh upload gambar
Dah banyak kali upload still loding
No Answer Yet


Carrucci Lewis
4 bulan yang lepas

We have job vacancies at the Emirates Airways. Contact the HR dept with your CV via Email: emirateshr65@gmail.com


Intann Shazwani
4 bulan yang lepas

hi. try pergi ke ajobthing. kat sana dia akan pergi ke beberapa platform kerja untuk dipost.


Normal ke baru start kerja tapi tak tahu nak buat macam mana?
Saya fresh graduate civil engineering baru sebulan start kerja. Saya rasa down dan lost. Rasa banyak benda tak tahu. Dkt U belajar pelbagai ilmu tapi bila kerja tak semua guna pastu kekadang nk guna pun masih keliru nak guna ilmu mana. Normal je ke rasa ni bila baru start kerja?

Irfan Danial
6 bulan yang lepas

bagi sesuatu kerja mmg normal utk kita mengambil masa and process utk pembelajaran.. but kita mesti nak kema ada jgk 50% knowledge dalam pekerjaan yg kita ambil.. jika salah mohon perbetulkan..πŸ‘πŸ‘πŸ‘


how to be a great leader in work place while you have trauma on it?
I have trauma become a leader because of my past experience. it hit me a lot till now. And i just want to make everything enjoy without thinking too much. i hope you guys give me an advice, so i can improve my self even not in this current work place

Mohamad Rusydi Bin Abd Rahman
6 bulan yang lepas

Take as much time as you need to deal with your trauma. Trauma bukan benda main-main. Saya faham. Jika keperluan, dapatkan khidmat kaunseling. Sedikit cadangan saya untuk jadi leader yang baik adalah baca buku Dale Carnegie How to Win Friends and Influence People, dengan Ted Talk Simon Sinek dan baca buku Bih Why dan Leader Eat Last. Akhir sekali ... Read More


Ardini Marsha
6 bulan yang lepas

Graduate Trainee dia macam latihan Industri tapi betul betul orang kata catalyst untuk mula bekerja. Itu yang saya rasa la.


A** T***
10 bulan yang lepas

Being a team player who takes on more than the job description is a key to being a great employee and showing value. When your boss asks for help, raise your hand to take on the extra challenge. Standout employees always take on additional projects.


Maukerja Malaysia
11 bulan yang lepas

<p>Hi, for filtering location I would recommend for you to go to search tab, and below the search tab, there will be a location search tab. You can filter location from there. </p>